Skip to main content

Numiri la vârful Antenelor: Claudia Ion, șef și peste Antena 1. Catinca Marinescu, de la știri la marketing

 
Numiri la vârful Antenelor: Claudia Ion, șef și peste Antena 1. Catinca Marinescu, de la știri la marketing
Catinca Marinescu si Claudia Ion

Numiri la vârful Antenelor: Claudia Ion, coordonatorul vânzărilor din grupul Intact, a fost numită Channel Manager șef și peste Antena 1. Catinca Marinescu, project manager al Observatorului, a fost trecută pe o altă poziție: coordonator pe marketing și comunicare.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Începând cu 1 martie 2017. Claudia Ion, cea care a ocupat până în prezent funcția de Director Comercial al tuturor stațiilor tv din portofoliul Intact a fost numită Channel Manager Antena 1, anunță oficialii Intact. Pe lângă activitatea operațională a televiziunii, ea va continua sa coordoneze și Departamentul de Vânzări împreuna cu Adina Peicu și Madeleine Ion.

Până anul trecut, Channel Manager al Antena 1 a fost Isabella Cârmu. După condamnarea lui Sorin Alexandrescu în procesul de șantaj Antena-RCS(aflat acum în faza de recurs), Isabella Cârmu a trecut pe poziția de General Manager al Antena Group, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Claudia Ion, Carte de vizită:

Claudia Ion și-a început carieră în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii '90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D timp de nouă ani.

Claudia Ion intrat în grupul Intact la 1 septembrie 2015, ca director de vânzări pe Antena 3 (venind de la Kanal D). Două luni mai târziu, a fost avansată director comercial pe toate stațiile Intact, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Catinca Marinescu, de la Observator, la marketing și comunicare

Tot din 1 martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Potrivit anunțului Intact, "aceasta va dezvolta strategia de branding și comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV". Ea trece pe noua poziție după ce s-a ocupat, ca project manager, de relansarea Observatorului, cu o nouă grafică și un nou studio (HD).

Catinca Marinescu a venit la Antene în luna augus a anului trecut. Misiunea: dezvoltarea strategiei de relansare a Observatorului, incluzând structura de conținut, grafica și noul studio HD. În noua formulă, Observatorul a fost relansat în luna noiembrie a anului trecut.

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Anca Budinschi la Intact? Sa nu ma inteleaga gresit, consider ca Anca Budinschi e unul din putinii oamenii inteligenti care au facut televiziune in Romania - intelege mecanismul unui proiect de televiziune, stie sa evalueze proiectele - fictiune si reality, are experienta si e fair..... dar sa te bagi in ....vorba proverbului...parca mi-ar parea rau de ea.. Anca, daca totusi accepti, sper sa le iei si pielea de pe ei.

Trimite un comentariu