Skip to main content

Oana Zăvoranu, concurentă în show-ul de dans al Pro TV, alături de Sandu Lungu şi Dana Budeanu

 
Oana Zăvoranu, concurentă în show-ul de dans al Pro TV, alături de Sandu Lungu şi Dana Budeanu

Oana Zăvoranu se alătură, în calitate de concurent, show-ului de dans pe care Pro TV îl va lansa în această primăvară. Ea este al patrulea concurent anunţat de Pro TV, după luptătorul MMA Sand Lungu, Dana Budeanu şi actorul Marius Manole.

Publicitate

Formatul achziţionat recent va fi în această primăvară la Pro TV, cu Mihaela Rădulescu şi Cabral prezentatori. În plus, Andreea Marin va fi în juriul show-ului, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Amintim că Dancing with the stars a fost, timp de un sezon, şi la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs şi formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audienţe.
Show-ul este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.

Până acum, postul a anunţat patru dintre cei 12 concurenţi ai show-ului: Marius Manole, luptătorul MMA Sandu Lungu, creatoarea de modă Dana Budeanu şi Oana Zăvoranu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALX ALX
    Dancing with the stars incepe pe 6 martie !
  • mad79 mad79
    Inca un motiv sa nu ma uit,dupa ce s-a anuntat ca Andreea Marin va fi in juriu!
  • Allex Allex
    De mentionat ar mai fi, ca odata cu demararea acestui proiect, "Dancing with the stars", s au intors la protv o parte din vechea echipa de productie!
  • Expertul, Expertul,
    Daca va fi difuzat lunea, asa cum se aude, cu siguranta va fi spulberat de chefi la cutite. Doar daca ar fi difuzat sambata, la bataie cu te cunosc de undeva, ar avea o mica sansa sa fie lider.
  • Allex Allex
    Se pare ca Oana Zavoranu are un contract mai complex cu grupul Protv . Ar fi in carti pentru o noua telenovela romaneasca ale carei filmari vor incepe in vara. Sunt in pregatire 2 proiecte pentru Acasa!
  • Allex Allex
    Lucian, incepe pe 6 martie, va fi difuzat lunea, exact ca varianta din Statele Unite. Am fost azi si am vazut platoul, este cu adevarat grandios!
  • Lucian Lucian
    Daca e lansat in aprilie-mai, are toate sansele sa nu faca audiente. Se incalzeste si oamenii nu prea mai stau in case. Tocmai de aceea grilele de programe ale televiziunilor de lanseaza pe la jumatatea lui februarie si pe la inceputul sau chiar jumatatea lui octombrie. Cine stie, poate ii "ajuta" vremea pana la urma.
  • Doru Doru
    Prevad un alt esec...

Trimite un comentariu

sus