Skip to main content

Oana Zăvoranu, concurentă în show-ul de dans al Pro TV, alături de Sandu Lungu și Dana Budeanu

 
Oana Zăvoranu, concurentă în show-ul de dans al Pro TV, alături de Sandu Lungu și Dana Budeanu

Oana Zăvoranu se alătură, în calitate de concurent, show-ului de dans pe care Pro TV îl va lansa în această primăvară. Ea este al patrulea concurent anunțat de Pro TV, după luptătorul MMA Sand Lungu, Dana Budeanu și actorul Marius Manole.

Formatul achziționat recent va fi în această primăvară la Pro TV, cu Mihaela Rădulescu și Cabral prezentatori. În plus, Andreea Marin va fi în juriul show-ului, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Amintim că Dancing with the stars a fost, timp de un sezon, și la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs și formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audiențe.
Show-ul este o competiție de dans între 12 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

Până acum, postul a anunțat patru dintre cei 12 concurenți ai show-ului: Marius Manole, luptătorul MMA Sandu Lungu, creatoarea de modă Dana Budeanu și Oana Zăvoranu. 
Publicitate

   

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De mentionat ar mai fi, ca odata cu demararea acestui proiect, "Dancing with the stars", s au intors la protv o parte din vechea echipa de productie!
  • Daca va fi difuzat lunea, asa cum se aude, cu siguranta va fi spulberat de chefi la cutite. Doar daca ar fi difuzat sambata, la bataie cu te cunosc de undeva, ar avea o mica sansa sa fie lider.
  • Se pare ca Oana Zavoranu are un contract mai complex cu grupul Protv . Ar fi in carti pentru o noua telenovela romaneasca ale carei filmari vor incepe in vara. Sunt in pregatire 2 proiecte pentru Acasa!
  • Lucian, incepe pe 6 martie, va fi difuzat lunea, exact ca varianta din Statele Unite. Am fost azi si am vazut platoul, este cu adevarat grandios!
  • Daca e lansat in aprilie-mai, are toate sansele sa nu faca audiente. Se incalzeste si oamenii nu prea mai stau in case. Tocmai de aceea grilele de programe ale televiziunilor de lanseaza pe la jumatatea lui februarie si pe la inceputul sau chiar jumatatea lui octombrie. Cine stie, poate ii "ajuta" vremea pana la urma.

Trimite un comentariu