Skip to main content

PARODII. Întrebarea Deliei „Ce are ea și nu am eu?” are acum răspuns: „Altă întrebare mai aveți?”. Ploaie de ironii pe internet cu sintagma ministrului Florin Iordache

 
PARODII. Întrebarea Deliei „Ce are ea și nu am eu?” are acum răspuns: „Altă întrebare mai aveți?”. Ploaie de ironii pe internet cu sintagma ministrului Florin Iordache

Ironii peste ironii la adresa ministrului justiției, Florin Iordache, după ce sintagma sa „altă întrebare” a devenit virală pe internet. Întrebările din melodiile Deliei au acum...un fel de răspuns. „Cine m-a făcut om mare?”, „Ce are ea și nu am eu?”. La fel și „Cine stă la masa mea?” a lui Ștefan Bănică. 

O companie aericană low-cost - Ryanair a lansat pe pagina sa de Facebook o poză cu ministrul Florin Iordache și textul „Care companie oferă tarife de la 5 euro?” Răspunsul e simplu: „Altă întrebare”.

  

Publicitate

Pornind de la aceeași sintagmă devenită celebră, emisiunea România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR, a făcut și un colaj. Cu întrebări din filme celebre și același răspuns repetat obsesiv: „Altă întrebare”. 

Întrebare celebră din seria Brigada Diverse: „Ia să vedem: ce facem noi, ca cetățeni cinstiți, când găsim pe stradă un portofel cu o sumă de bani în el?” Răspuns: „Altă întrebare”, ne spune Florin Iordache. 

„Da cum îți permiți măi pârlitule”, spune Toma Cragiu într-o secvență din Actorul și sălbaticii. „Altă întrebare”, desigur. 

Rebengiuc în Moromeții întreabă: „De unde să vă dau eu mai mult, dacă atâta e?!”. Florin Iordache răspunde: Altă întrebare! 

Acesta nu este însă singura parodie de tip întrebare-răspuns. Realizatorii de la Pro FM au intrat și ei în joc și au făcut o compilație din melodii românești.

„Cine stă la masa mea?” (Ștefan Bănică). „Altă întrebare”

„Cine m-a făcut om mare?” (Delia). „Altă întrebare mai aveți?”

„Ce are ea și nu am eu?” (Delia). Altă întrebare mai aveți?

„De ce mă minți, de ce mă minți. Eu știu că nu-i ceea ce simți. Inima mea doar pe tine te vrea”. Întrebarea din repertoriul lui Liviu Guță are acum și un răspuns: „altă întrebare”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu