Skip to main content

Reacția TVR după sechestrul de 150 de milioane de lei pus pe bunurile televiziunii

 
Reacția TVR după sechestrul de 150 de milioane de lei pus pe bunurile televiziunii

„Acțiunea ANAF nu afectează activitatea TVR”, spun reprezentanții televiziunii publice într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro. Reacția reprezentanților postului vine după ce Profit.ro a dezvăluit că ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale TVR, inclusiv porțile de la intrările din strada Emil Pangrati, respectiv, Dorobanți. 

Publicitate

Reprezentanții TVR mai spun în același punct de vedere că instituția a primit o alocație bugetară ce va acoperi și datoriile către ANAF ce vor fi achitate „cu prioritate” până la 31 martie. 

Reacția integrală a TVR, în continuare: 

Acţiunea ANAF - o procedură care vizează garantarea recuperării restanţelor bugetare ale SRTv, generate de datoriile istorice pe care Televiziunea le-a acumulat - nu afectează activitatea TVR.

Legea bugetului de stat pe 2017, care cuprinde şi alocaţia bugetară destinată Televiziunii Române, menţionează că datoriile Societăţii către ANAF vor fi achitate cu prioritate până la data de 31 martie a.c. După această dată, sechestrul asupra bunurilor TVR urmează să fie ridicat.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Dar cum, Petrisor Obaie? Dumneata de asta n-ai auzit?http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21602568-reprezentantul-propus-guvernul-ciolos-tvr-george-orbean-dat-demisia-spune-despre-televiziunea-publica-datoriile-platite-stat-intreruperea-emisiei-miercuri-seara.htm
  Sau nu se inscrie in budgetul de promovare pe care il incasezi de la TVR?
  Daca esti barbat, tu lasa commentul asta pe site, nu il sterge!
 • Bre. Dar aveti voie sa platiti datorii din banii aia ?
  Sau doar gargarisim ...

  Art. 41 din Legea 41/1994 de organizare si functionare a TVR:
  (1) Prin legea bugetara anuala se aproba fondurile de la bugetul de stat, alocate Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune pentru acoperirea unor cheltuieli de dezvoltare, pentru achizitionarea de echipamente si piese de schimb radio si televiziune, materiale consumabile necesare desfasurarii activitatii specifice, precum si, integral, fondurile necesare pentru utilizarea statiilor de emisie, a radioreleelor si a circuitelor video si fonice, datorate agentilor economici din sistemul comunicatiilor; pentru asigurarea pazei, ca obiectiv de interes national; pentru achitarea cotizatiilor cuvenite organizatiilor guvernamentale internationale.
  (2) Celelalte cheltuieli se acopera din veniturile proprii.

  Deci intai aduceti de acasa banii furati, ii constituiti ca "venituri proprii" si apoi mai vorbim.

Trimite un comentariu