Skip to main content

REBRANDING la Crime + Investigation. Postul are un nou logo și anunță programe noi

 
REBRANDING la Crime + Investigation. Postul are un nou logo și anunță programe noi

Postul Crime + Investigation, deținut de A+E Networks, trece printr-un proces de relansare, anunță reprezentanții companiei. 

Postul va avea 250 de ore de conținut, ce va fi lansat în primă fază peste Ocean, urmând ca în România să apară în lunile următoare.
 
„Vârful de lance al noului program constă în întoarcerea clasicului acestui gen, serialul criminalistic nominalizat la Emmy Arhivele crimei, cu o producție complet nouă, narată de reputatul actor și filantrop Danny Glover”, anunță reprezentanții postului TV.
 
A+E Networks a lucrat cu agenția britanică Dixon Baxi pentru dezvoltarea strategiei, a designului și a noii identități a brandului. 
 
CI, post prezent în România din septembrie 2013,  este prezent în grila operatorilor de televiziune UPC, Telekom, RCS și Orange TV.
Publicitate

Amanda Hill, Chief Marketing Office în cadrul A+E Networks: „Acum avem o poziționare mai clară, dar și un aspect mai contemporan – unul proaspăt, curajos și neașteptat. Am luat o serie de decizii curajoase alături de partenerii noștri în ceea ce privește design-ul logo-ului, imaginile și caracterele folosite, cât și identitatea de brand. Rezultatul este un pachet modern, deosebit, cu care suntem extrem de mândri și pe care suntem încrezători că telespectatorii îl vor aprecia cu entuziasm.”

FOTO. Logo Vechi Crime + Investigation (foto sus), logo nou Crime + Investigation (foto jos)

 

Emisiuni în grila de programe Crime + Investigation

În noua serie a emisiunii Cazuri clasate, fiecare episod prezintă un caz aparte, imposibil de rezolvat pentru ani întregi. Emisiunea are premiera în Statele Unite pe 27 februarie 2017, urmând a fi ulterior lansat internațional, primul sezon conținând 10 episoade a câte o oră fiecare.

Născuți după gratii – Un număr de 10.000 copii sunt născuți, anual, în penitenciarele din Statele Unite ale Americii. În majoritatea cazurilor, copiii sunt separați de mamele lor imediat după naștere. Cu toate acestea, copiii care își petrec primii doi ani din viață alături de părinții lor naturali sunt mult mai puțin predispuși să aibă probleme de natură infracțională. La nivelul SUA, există 8 programe radicale care le permit deținutelor însărcinate să își îngrijească copilul, seria CI urmărind îndeaproape un astfel de program. Primul sezon prezintă întrepătrunderea poveștilor unor femei din închisoarea din Indiana, fiecare dintre ele aflându-se într-o etapă diferită a programului, alături de bonele deținutelor și de personalul specializat care are grijă de viitorul acestor femei.

Din culisele scientologiei, cu Leah Remini – Leah Remini a șocat lumea când a renunțat la scientologie după 34 ani. Acum, ea își dezvăluie povestea într-un documentar de 6 episoade marca A+E Networks. Pe parcursul seriei, Leah îi ajută pe scientologi să părăsească biserica și le împărtășește oamenilor povestea ei în ceea ce privește scientologie, religie la care a aderat la 9 ani și pe care a abandonat-o în 2013.

Monstrul din familia mea – relatează poveștile vieților duble duse de unii dintre cei mai cunoscuți criminali în serie.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu