Skip to main content

REBRANDING la Crime + Investigation. Postul are un nou logo şi anunţă programe noi

 
REBRANDING la Crime + Investigation. Postul are un nou logo şi anunţă programe noi

Postul Crime + Investigation, deţinut de A+E Networks, trece printr-un proces de relansare, anunţă reprezentanţii companiei.

Publicitate
Postul va avea 250 de ore de conţinut, ce va fi lansat în primă fază peste Ocean, urmând ca în România să apară în lunile următoare.
„Vârful de lance al noului program constă în întoarcerea clasicului acestui gen, serialul criminalistic nominalizat la Emmy Arhivele crimei, cu o producţie complet nouă, narată de reputatul actor şi filantrop Danny Glover”, anunţă reprezentanţii postului TV.

A+E Networks a lucrat cu agenţia britanică Dixon Baxi pentru dezvoltarea strategiei, a designului şi a noii identităţi a brandului.
CI, post prezent în România din septembrie 2013, este prezent în grila operatorilor de televiziune UPC, Telekom, RCS şi Orange TV.

Amanda Hill, Chief Marketing Office în cadrul A+E Networks: „Acum avem o poziţionare mai clară, dar şi un aspect mai contemporan – unul proaspăt, curajos şi neaşteptat. Am luat o serie de decizii curajoase alături de partenerii noştri în ceea ce priveşte design-ul logo-ului, imaginile şi caracterele folosite, cât şi identitatea de brand. Rezultatul este un pachet modern, deosebit, cu care suntem extrem de mândri şi pe care suntem încrezători că telespectatorii îl vor aprecia cu entuziasm.”

FOTO. Logo Vechi Crime + Investigation (foto sus), logo nou Crime + Investigation (foto jos)

Emisiuni în grila de programe Crime + Investigation

În noua serie a emisiunii Cazuri clasate, fiecare episod prezintă un caz aparte, imposibil de rezolvat pentru ani întregi. Emisiunea are premiera în Statele Unite pe 27 februarie 2017, urmând a fi ulterior lansat internaţional, primul sezon conţinând 10 episoade a câte o oră fiecare.

Născuţi după gratii – Un număr de 10.000 copii sunt născuţi, anual, în penitenciarele din Statele Unite ale Americii. În majoritatea cazurilor, copiii sunt separaţi de mamele lor imediat după naştere. Cu toate acestea, copiii care îşi petrec primii doi ani din viaţă alături de părinţii lor naturali sunt mult mai puţin predispuşi să aibă probleme de natură infracţională. La nivelul SUA, există 8 programe radicale care le permit deţinutelor însărcinate să îşi îngrijească copilul, seria CI urmărind îndeaproape un astfel de program. Primul sezon prezintă întrepătrunderea poveştilor unor femei din închisoarea din Indiana, fiecare dintre ele aflându-se într-o etapă diferită a programului, alături de bonele deţinutelor şi de personalul specializat care are grijă de viitorul acestor femei.

Din culisele scientologiei, cu Leah Remini – Leah Remini a şocat lumea când a renunţat la scientologie după 34 ani. Acum, ea îşi dezvăluie povestea într-un documentar de 6 episoade marca A+E Networks. Pe parcursul seriei, Leah îi ajută pe scientologi să părăsească biserica şi le împărtăşeşte oamenilor povestea ei în ceea ce priveşte scientologie, religie la care a aderat la 9 ani şi pe care a abandonat-o în 2013.

Monstrul din familia mea – relatează poveştile vieţilor duble duse de unii dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Si pe AKTA este.
  • doar eu doar eu
    unde ii pe digi ca sunt la ei si nu ii am
  • rogojan razvan rogojan razvan
    nu nau dati stiri gresite pe rcs rds nu este postul
  • Anonim Anonim
    nu este pe RDS , sper sal bage cel tarziu pana la toamna , preferabil in primavera vara .
  • borda borda
    Acest rebranding a avut loc pe data de 24 ianuarie. Cam târziu ați anunțat.
  • Genius Genius
    Pe RCS nu este

Trimite un comentariu

sus