Skip to main content

TV. UPDATE 24.00. Val de simpatie pentru RTV. Unde? Dragnea la RTV, Grindeanu la Antena 3. Cateva sute de oameni la Cotroceni, cateva mii la Guvern. Romania TV: proteste de amploare

 
TV. UPDATE 24.00. Val de simpatie pentru RTV. Unde? Dragnea la RTV, Grindeanu la Antena 3. Cateva sute de oameni la Cotroceni, cateva mii la Guvern. Romania TV: proteste de amploare

UPDATE 24.00. Val de simpatie pentru RTV. La mitingul de la Cotroceni. O ştire de pe România TV vorbeşte despre o "Susţinere impresionantă pentru România TV", din partea manifestanţilor de la protestul de la Cotroceni. Sunt date ovaţii scurte cu "Bravo, România TV". Apoi o declaraţie a unui tânăr, ca din burtiere: "Iohannis dezbină ţara". De altfel, şi în transmisiunile din zi de la Cotroceni, oamenii intervievaţi "vorbeau în burtiere": "Forţe oculte destabilizează ţara", "Am ieşit ca să nu mai moara oameni pentru ca Iohannis sa aiba Guvernul lui". În jurul orei 23.00, "Artişti de suflet ai românilor" dădeau "mesaje emoţionante în timpul dezbinării".

Publicitate

A fost un protest istoric, scrie Digi 24. Cifra: 600.000 de români care au ieşit în ţară.

La miezul nopţii, Antena 3 notează că "sute de mii de oameni au protestat", dar şi că "România dezbinată a ieşit în stradă."

FOTO. Proteste pe TV ORA 24.00

UPDATE. La ora 19.00, Liviu Dragnea este in studioul Romania TV. Una din burtiere: Seful PSD demasca ultimele amenintari ale lui Iohannis. Pe ecran sunt imagini de la mitingul de la Cotroceni, unde sunt 1.500 de persoane (spune Pro TV). In acelasi timp, prin telefon, Sorin Grindeanu este la Antena 3. In Piata Victoriei sunt 70.000 de oameni la ora 19.30, spune Digi 24.

PROTESTELE PE TV. Romania TV amplifica dimensiunile protestului de la Cotroceni, unde s-au adunat cateva sute de oameni. (ora 16.00) "Sunt doua proteste de amploare in acest moment", a spus moderatorul. In acelasi timp, la Guvern erau 4.000-5.000 de oameni.

Burtierele Romania TV erau dedicate, in jurul orei 16.00, exclusiv manifastatiei de la Guvern. O participanta a intrat in direct spunand ca a iesit "sa nu mai moara oameni pentru ca Iohannis sa aiba Guvernul lui". Moderatorul intretinea ideea unei situatii tensionate, cu "masuri de siguranta pentru Cotroceni". Din studio s-a auzit despre pericolul unor ciocniri intre cele doua proteste.

"Masuri de siguranta la Cotroceni. Se cere demisia", a pus Romania TV pe ecran.

Cea mai pertinenta observatie, in jurul orei 16.00 a venit de la B1: Tensiunile continua pana in martie. O spune ...Minerva.

La ora 17.30, si Antena 3 transmite de la Cotroceni, cu burtiere de tipul: "Strada vorbeste de pericol, politicienii de razboi civil", "19.00. Milioane de voturi din decembrie, in pericol", "19.00 - Scenariu apocaliptic pentru tara noastra". Romania TV transmite in continuare pe larg de la Cotroceni: "Seful PSD nu cedeaza - Cum ii razbuna pe romanii umiliti de sistem".

Romania TV pune pe burtiera ca "Protestatarii de la Cotroceni vor merge la Piata Victoriei" si "Domnule Iohannis, opriti dezbinarea romanilor". La ora 18.00, Digi 24 estimeaza 1.200 de oameni la Cotroceni si 10.000 la Guvern.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Isi bat joc politicienii de voi, dar nu va prindeti dupa aproape 30 de ani. Nu exista nicio deosebire intre unii sau altii. Difera doar numele. hehe
  • doar eu doar eu
    Nu stiati ca Romania tv a platit babele si mosii la protestul anti-iohannis cu 5 lei??
    Și laudele cu 10?
  • Antibucurestean Antibucurestean
    ***, *** *** ********* ***
  • marian marian
    DOUA POSTURI *** UNDE SE PERINDA ANALISTI LUI PESTE ,.PENTRU OBUCATA DE PAINE RUSINE CNA AROGANTA CELOR DE LA PSD SI A TELEVIZIUNILOR *** SCOATE LUMEA IN STRADA ,MINCIUNILE SI MANIPULAREA
  • rogue pr rogue pr
    Destul! Dăm boicot la Rtv și Antena 3. https://www.facebook.com/events/417794141905565/
  • Iustina Iustina
    nu Iohannis dezbina romanii, asta e destul de evident...
    fiti vigilenti la cei care vroiau sa loveasca noaptea ....

Trimite un comentariu

sus