Skip to main content

UPC, parteneriat cu grupul Pro. Pot fi vizionate programe la șapte zile după difuzare

 
UPC, parteneriat cu grupul Pro. Pot fi vizionate programe la șapte zile după difuzare
UPC - Horizon

UPC România a încheiat un parteneriat cu Pro TV, ce permite clienților vizionarea conținutului posturilor Pro timp de șapte zile de la difuzarea inițială. 

Publicitate

Compania de cablu a lansat anul trecut un serviciu de video „în reluare”, ce permite stocarea programelor pe șape zile pentru anumite posturi. 

Parteneriatul UPC - Pro vizează toate posturile grupului de media: Pro TV, Acasa, Sport.ro, Pro Cinema și Acasa Gold. În plus, utilizatorii aleg și unde urmăresc emisiunile, serialele și filmele: pe televizor sau pe device-uri mobile - laptop, tabletă, smartphone - prin intermediul aplicației Horizon GO.

Conținutul este disponibil clienților UPC de televiziune digitală prin intermediul funcției Replay TV a Horizon. 

Bogdan Bucurei, director de marketin UPC România: „Consolidarea parteneriatului cu CME este parte a strategiei UPC de a oferi cea mai bună experiență de divertisment din România. Doar cu platforma inovatoare HORIZON, clienții au acces complet la toate brandurile PRO atât de îndrăgite și se pot bucura de conținutul preferat atunci când își doresc. Răspundem astfel nevoii lor de flexibilitate, de a alege când urmăresc serialul sau emisiunea favorită, dat fiind programul tot mai încărcat.”

În prezent, peste 65 de canale TV sunt disponibile în cadrul funcției Replay. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai iuli . nostradamus . esti sigur ca emisiunea de doi lei de la antenuta ta va spulbera pro . sa fim seriosi . . manipulator ca si trustul . de ce nu te angajezi la ei sau la romania tv .
  • Informatile sunt de la producatorul executiv al show-ului. Decorul este absolut spectaculos, nu cred ca a mai fost asa un decor in ro pana acum. Iuli, sincer nici eu nu am inteles mutarea, ramane de vazut cum vor gusta romanii. Eu unul as fi programat show-ul duminica. Sa vedem cum se descurca Masterchef, care va ramane doar martea.
  • Bun asta. Risti sa vezi filmul de pe Pro in reluare si el este si pe Procinema...sau La Bloc...la re re re redifuzare (acesta palida copie damboviteana). Noroc la Pro ca au descoperit stirile de la ora 6.00 AM...dupa model Antena1(ei se scoala la 6 de ceva ani)...
  • "Cea mai buna oferta de divertisment", care e? Doar ProTV e bun din grupul Pro, restul e alcatuit si reluari ai rerereluari (Gold, Cinema si Sport), iar Acasa e pe duca.

    @Allex, de unde ai informatia? Atunci e MasterChef, sau Pro-ul se teme de confruntarea cu Chefi la cutite? Oricum, Chefii de la Antena vor rupe show-ul dansant de la Pro. Prea mult a tinut Dansez incat romanii s-au saturat

Trimite un comentariu