Skip to main content

Vocea Romaniei Junior, programat duminica de Pro TV. Când începe

 
Vocea Romaniei Junior, programat duminica de Pro TV. Când începe

Noul show de talente al Pro TV, Vocea României Junior, va debuta la finalul acestei luni. Producția prezentată de Bobonete și magicianul Robert Tudor va începe duminică, 26 februarie, de la 20.30. 

Juriul show-ului Vocea României Junior este format din Inna, Andra și Marius Moga. 

Publicitate

Andra, de două ori jurat. Ea va fi implicată și în proiectul Vocea Junior, dar și la Românii au talent, care va debuta pe 17 februarie. „E o aventură superbă să fiu antrenor la Vocea României Junior. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ține captiv în fața televizorului: este amuzant, surprinzător, emoționant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simți fiori ca și cum ar fi ei înșiși în culise, ținându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susținută! Cei mici au nevoie de încurajări.”.

Marius Moga este jurat și la Vocea României, dar și la varianta pentru juniori. „La Vocea României Junior m-am simțit foarte bine, pentru că am realizat că avem o țară plină de copii talentați! Juniori cu voci mari, dezinvolți, pasionați de muzică și pregătiți pentru a fi următorii artiști mari ai României.”.

Inna: „Sper să vă placă echipa INNA, sunt copii talentați, artiști în devenire, pe care sper să îi susțineți și să îi urmăriți. Abia aștept să vă bucurați de primul sezon Vocea României Junior, la Pro TV, de muzică live, voci incredibile și copii senzaționali!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • [email protected] ai uitat-o pe Mira care a fost la Vocea Romaniei in 2013 in echipa lui Marius Moga si piesa Bella are peste 20 de milioane de vizualizari pe You Tube iar de la X Factor doar JO Florin Ristei si Nicoleta Nuca sunt cunoscuti ceilalti sunt No Name
  • Mile:in care nu ajung nimic castigatorii
    Asa e nu ajung nimic câștigători decat in topurile muzicale exemplu Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, Feli care are peste 13 milioane de vizualizări la un clip de 3 luni pe YouTube in rest ce pot spune? Astept un raspuns cu melodiile de top a concurenților x factor ca sunt sigur ca nu exista nici in topuri si nici melodii cu peste hai sa zicem 1 milion sa nu zic 3 mil de vizualizări pe YouTube
  • alex, u o sa te uiti la lalaituri ale unor copii doar pt ca e la pro tv , chiar nu vati saturat de aceste emisiuni in care nu ajung nimic castigatorii, mi se par inutile , dar sunt ieftine , sa faca ei emisiuni in strainatate ca insula iubirii nu astea , apropo s-a terminat filmarile in thailanda , asteptam sa inceapa , in rest jale
  • mile, VRJ e un format international n-are nici o treaba cu Nextstar . E ca si cum ai asemana X factor cu VR. In juriu sunt Andra si Inna care vor aduce foarte mult capital de imagine !

Trimite un comentariu