Skip to main content

ZAPPING PE ŞTIRI. B1: Cine sunt eu cu adevărat? Antena 3 demontează dezinformări. RTV vede eliminarea lui Dragnea.

 
ZAPPING PE ŞTIRI. B1: Cine sunt eu cu adevărat? Antena 3 demontează dezinformări. RTV vede eliminarea lui Dragnea.

BURTIERĂ LA MINUT. Ce fac posturile de ştiri într-o seară de sâmbătă, încă una cu proteste în stradă? Un scurt zapping printre canalele de ştiri. Ce se vede?

Publicitate

De la “manipurări uriaşe” şi “dinamitarea PSD” (Antena 3 şi România TV), la sfaturi pentru zodii la B1: ”Temperaţi aroganţa! Respectaţi! Ambiţiile nu îşi mai au sensul

B1 TV. O pauză de proteste şi subiecte politice, pentru o oră-două, la B 1 TV. Sfaturi de pace de sâmbătă seara, împărţite pe zodii şi exerciţii de respiraţie alternativă. Trebuie, scrie burtiera să "Te concentrezi pe câte o parte a corpului tău, pe rând".

Temperaţi Aroganţa! Respectaţi! (Leu: ritual de curăţare)

Cine sunt eu cu adevărat? Fiţi autentici (Tot ritual de curăţare, dar la Fecioare)

Ambiţiile nu îşi mai au sensul. Nu călcaţi totul în picioare pentru succes.

Cu cât iertaţi mai mult, cu atât veţi fi mai iubiţi

Recalibraţi-vă viziunea. Atenţie! Există probleme de percepţie

Aducerea norocului: Plasarea elementelor benefice, utilizarea plantelor

Ceva mai devreme, Dana Grecu dezbătea şi ea “Semnificaţia numerelor angelice sau divine” la Antena 3.

ANTENA 3. Pe Antena 3, Sandra Stoicescu vorbeşte apăsat. Burtiera: “4 manipulări uriaşe care tin oamenii în stradă, demontate”. “Dezinformări propagate de Kovesi”. Spune Sandra Stoicescu, pe postul care ”scoate Mânia din România”: “Aceste manipulări nu fac decât să rupă România în două şi să nenorocească imaginea României. O nenorocesc.” În studio, Mircea Diaconu, Petre Roman, Mugur Ciuvică.

ROMÂNIA TV. Pe România 3 continuă tirada împotriva iohaniştilor. Ei sunt de vină pentru tot, inclusiv dacă s-ar rupe PSD. Se vorbeşte de Dinamitarea PSD, de lista lui Klaus Werner Iohannis. Dragnea dezvăluie planul lui Iohannis, strategia secretă de la Cotroceni. Niels Schnecker, Pavel Abraham, Hanibal Dumitraşcu, Bogdan Chirieac sunt în direct.
“Implicarea lui Soros la cel mai înalt nivel, cum schimbă guverne”

Realitatea TV este postul de ştiri care are în permanenţă, pe ecran, imagini în direct de la protestele din Piaţa Victoriei.

Digi 24 difuzează un documentar despre Dalai Lama.

GALERIE FOTO. Zapping pe posturile de ştiri, sâmbătă seara:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unul ,altul unul ,altul
    marian @ si logica sa venita din cele doua clase absolvite cu brio. n-a trecut insa de liniute :)). auzi la el : "Pacat de actorul M. Diaconu . ca actor a fost bun"
    apoi incheie uitand ce a scris singur:"rusine actoras de doi bani." ori actor bun, ori de doi bani :)))
    aoleo mama ! daca si in piata e aceasi logica, ne ia naiba :)
  • marian marian
    Pacat de actorul M. Diaconu . ca actor a fost bun , acum a ajuns un pacatos si un lingau al lui voiculescu , este un nimic .da din gura ,dar cred ca nu mai el stie ce zice . rusine actoras de doi bani
  • Olga Olga
    Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici afirma vrute și nevrute despre situația politică ori mondenă din țară și nu numai -el vede asta in calcule și numere ,ia ea în energiile cosmice :)
    Adevaruri ascunse aduce indirect celor doi publicitate,iar pt.Dana Grecu creduli in fața micilor ecrane (la capitolul ăsta poate să-și de.a doctoratul).

    CNA a interzis în trecut EZO tv (Iliuță,Minerva și restul ca ei).In cazul A3 se pare că nu văd sau nu vor să vadă conținutul emisiunii A3.
    Rușine !
  • piticu rautacios piticu rautacios
    Manipulare mai mare si mai pe fata decat la A3 nu exista nicaieri. Sunt buni. Si au tupeu. Ca stiu ca prinde. Si sunt versatili, se adapteaza cameleonic la trendul pietei si stiu cand sa nu forteze nota sau cand sa se opreasca. Parsivitate maxima si perversiune. Acum se auto-intituleaza mediatorii neamului ca apoi sa spuna ca daca nu erau ei iesea razboi civil si ca datorita lor s-a terminat totul cu bine. Dupa ce de 10 ani au reusit sa dezbine poporul asta sa bage ura intre pesedisti si basisti acum cu multinationalele. Ei au dezbinat lumea si acum sunt mediatori, pacifisti, vor dialog ca-i alearga lumea pe strazi. Te prostesc in fata si se uita in ochii tai.
  • Stuttman Ovidiu Stuttman Ovidiu
    Emisiunea Adevaruri ascunse este o mare prostie.Cei doi autointitulați specialiști (numerologie,bioenergoterapie etc.) sunt in cel mai bun caz buni psihologi,care știu ceea ce trebuie să spună,indiferent de subiectul adus in discuție.După principiul dacă lumea vrea să fie prostită , atunci să fie prostită ,orice problema politică/socială e amestecată cu iz de mister și încheiată cu nelipsita afirmație a "moderatoarei" Dana Grecu : Este incredibil !
    Antena 3 arată din nou penibil - pe toată durata emisiunii (și durează ceva).

Trimite un comentariu

sus