Skip to main content

ZAPPING PE ȘTIRI. B1: Cine sunt eu cu adevărat? Antena 3 demontează dezinformări. RTV vede eliminarea lui Dragnea.

 
ZAPPING PE ȘTIRI. B1: Cine sunt eu cu adevărat? Antena 3 demontează dezinformări. RTV vede eliminarea lui Dragnea.

BURTIERĂ LA MINUT. Ce fac posturile de știri într-o seară de sâmbătă, încă una cu proteste în stradă? Un scurt zapping printre canalele de știri. Ce se vede?

Publicitate

De la “manipurări uriașe” și “dinamitarea PSD” (Antena 3 și România TV), la sfaturi pentru zodii la B1: ”Temperați aroganța! Respectați! Ambițiile nu își mai au sensul

B1 TV. O pauză de proteste și subiecte politice, pentru o oră-două, la B 1 TV. Sfaturi de pace de sâmbătă seara, împărțite pe zodii și exerciții de respirație alternativă. Trebuie, scrie burtiera să "Te concentrezi pe câte o parte a corpului tău, pe rând".

Temperați Aroganța! Respectați! (Leu: ritual de curățare)

Cine sunt eu cu adevărat? Fiți autentici (Tot ritual de curățare, dar la Fecioare)

Ambițiile nu își mai au sensul. Nu călcați totul în picioare pentru succes.

Cu cât iertați mai mult, cu atât veți fi mai iubiți

Recalibrați-vă viziunea. Atenție! Există probleme de percepție

Aducerea norocului: Plasarea elementelor benefice, utilizarea plantelor

Ceva mai devreme, Dana Grecu dezbătea și ea “Semnificația numerelor angelice sau divine” la Antena 3.

ANTENA 3. Pe Antena 3, Sandra Stoicescu vorbește apăsat. Burtiera: “4 manipulări uriașe care tin oamenii în stradă, demontate”. “Dezinformări propagate de Kovesi”. Spune Sandra Stoicescu, pe postul care ”scoate Mânia din România”: “Aceste manipulări nu fac decât să rupă România în două și să nenorocească imaginea României. O nenorocesc.” În studio, Mircea Diaconu, Petre Roman, Mugur Ciuvică.

ROMÂNIA TV. Pe România 3 continuă tirada împotriva iohaniștilor. Ei sunt de vină pentru tot, inclusiv dacă s-ar rupe PSD. Se vorbește de Dinamitarea PSD, de lista lui Klaus Werner Iohannis. Dragnea dezvăluie planul lui Iohannis, strategia secretă de la Cotroceni. Niels Schnecker, Pavel Abraham, Hanibal Dumitrașcu, Bogdan Chirieac sunt în direct.
“Implicarea lui Soros la cel mai înalt nivel, cum schimbă guverne”

Realitatea TV este postul de știri care are în permanență, pe ecran, imagini în direct de la protestele din Piața Victoriei.

Digi 24 difuzează un documentar despre Dalai Lama.

GALERIE FOTO. Zapping pe posturile de știri, sâmbătă seara:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • marian @ si logica sa venita din cele doua clase absolvite cu brio. n-a trecut insa de liniute :)). auzi la el : "Pacat de actorul M. Diaconu . ca actor a fost bun"
  apoi incheie uitand ce a scris singur:"rusine actoras de doi bani." ori actor bun, ori de doi bani :)))
  aoleo mama ! daca si in piata e aceasi logica, ne ia naiba :)
 • Pacat de actorul M. Diaconu . ca actor a fost bun , acum a ajuns un pacatos si un lingau al lui voiculescu , este un nimic .da din gura ,dar cred ca nu mai el stie ce zice . rusine actoras de doi bani
 • Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici afirma vrute și nevrute despre situația politică ori mondenă din țară și nu numai -el vede asta in calcule și numere ,ia ea în energiile cosmice :)
  Adevaruri ascunse aduce indirect celor doi publicitate,iar pt.Dana Grecu creduli in fața micilor ecrane (la capitolul ăsta poate să-și de.a doctoratul).

  CNA a interzis în trecut EZO tv (Iliuță,Minerva și restul ca ei).In cazul A3 se pare că nu văd sau nu vor să vadă conținutul emisiunii A3.
  Rușine !
 • Manipulare mai mare si mai pe fata decat la A3 nu exista nicaieri. Sunt buni. Si au tupeu. Ca stiu ca prinde. Si sunt versatili, se adapteaza cameleonic la trendul pietei si stiu cand sa nu forteze nota sau cand sa se opreasca. Parsivitate maxima si perversiune. Acum se auto-intituleaza mediatorii neamului ca apoi sa spuna ca daca nu erau ei iesea razboi civil si ca datorita lor s-a terminat totul cu bine. Dupa ce de 10 ani au reusit sa dezbine poporul asta sa bage ura intre pesedisti si basisti acum cu multinationalele. Ei au dezbinat lumea si acum sunt mediatori, pacifisti, vor dialog ca-i alearga lumea pe strazi. Te prostesc in fata si se uita in ochii tai.
 • Emisiunea Adevaruri ascunse este o mare prostie.Cei doi autointitulați specialiști (numerologie,bioenergoterapie etc.) sunt in cel mai bun caz buni psihologi,care știu ceea ce trebuie să spună,indiferent de subiectul adus in discuție.După principiul dacă lumea vrea să fie prostită , atunci să fie prostită ,orice problema politică/socială e amestecată cu iz de mister și încheiată cu nelipsita afirmație a "moderatoarei" Dana Grecu : Este incredibil !
  Antena 3 arată din nou penibil - pe toată durata emisiunii (și durează ceva).

Trimite un comentariu