Skip to main content

Adriana Mariş, concediată de la Adevărul Live: „Motivul de pe hârtie, fireşte, este că se fac restructurări”

 
Adriana Stoian
Adriana Stoian

Jurnalista Adriana Stoian (fostă Mariş) a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost concediată din grupul de presă Adevărul, unde coordona zona de video.

Publicitate

„Motivul de pe hârtie, fireşte, este că se fac restructurări. Sigur, un cuvânt la modă zilele astea, mai ales când la mijloc sunt vocile care se iau la trântă cu puterea politică”, a precizat jurnalista pe pagina sa de socializare.

„Altfel, uitându-mă în urmă la aceşti 4 ani, mă bucur că am făcut parte din această echipă şi că am pus la punct un program de live streaming unic în peisajul nostru media”, a mai adăugat ea.

Jurnalista s-a alăturat proiectului video de la Adevărul în iunie 2013, unde era responsabil pe zona de web TV.

Adriana Mariş a mai fost la Realitatea TV, unde a prezentat ştiri timp de doi ani şi jumătate, în perioada 2010 - 2013. Până atunci, a mai fost la The Money Channel (unde a lucrat aproximativ un an şi jumătate) şi la Prima TV (unde a lucrat opt ani, ca prezentatoare a ştirilor, dar şi a altor programe).

Mesajul jurnalistei pe pagina sa, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viorel Viorel
    eu nici nu stiu cine e duduia asta din articol si nici nu ma intereseaza, pe mine ma deranjeaza sa aud/vad o reclama in loc sa citesc articolul care ma intereseaza, cum ar fii sa intru pe o stire din colectiv sau o stire cu extremisti si in loc de informatie sa vad o reclama,
    https://www.paginademedia.ro/2017/03/estimare-cati-bani-pierde-google-dupa-scandalul-reclamelor-plasate-langa-continut-extremist
    se pare ca in afara se tine cont de chestia asta, la noi inca nu, dar sunt sigur ca suntem pe calea cea buna!!
  • mihai mihai
    Eu sunt curios din ce traieste Adevarul Live. Cum se sustine activitatea aia financiar? Ok, sa zicem ca produce continut dar cum este monetizat acesta? Nu am vazut reclame in live-uri, nu am vazut nici abonamente online ca la mediafax sau news.ro. Pai fara suparare dar principiile nu tin de foame mai ales cand esti si in insolventa asa ca mai usor cu pianul pe scari ca totul se rezuma la bani.
  • Mihai Mihai
    Viorel, nu are ikea nimic cu PSD, ești doar tu prost.
  • Geo Geo
    Postacii pesedei, in afara de *** , se mai pricep la ceva ??!!?? Aaa, la verificarea stocului de pastile pentru laringita... Si da-i si lupta si da-i.... Voi chiar credeti ca lumea e plina de "monicighiurco" ori de "marinealmasan" ?!!? Bine spunea Radu Banciu : "Mamutul tvr trebuie ras cum a fost rasa Cartagina" ***
  • Adi Adi
    Si ce daca s-ar face restructurari? Scrie in contract ca poti fi dat afara ca se fac restructurari? Aaaaa, nu ai un contract beton? Care sa te apere de abuzuri? Aia e altceva. Daca ai, lupta-te cu ei pana in panzele albe. Multi au castigat.
  • au ! mor ! au ! mor !
    Viorel @ hai intreba-i pe cei trei prieteni ai tai de pe FB, sunt curios ce-ti vor raspunde. ce imi place cand toti inchiputii sar cu ideea de santaj subtil cand nu le convine un articol. luptam pt libertatea de exprimare, dar doar a noastra nu a celorlalti. nu mai cumparam produse ikea. ca si cumpari multe sara.c.u.le :))
  • Viorel Viorel
    stirea asta este trista sau fericita? ikea e cu psd? sau ca nu inteleg ce cauta o reclama ikea la acest articol? ikea se bucura de concedierea unei persoane? o sa intreb pe fb.
  • au ! mor ! au ! mor !
    bai ce drama....toate sunt jertifte pe altarul anticoruptiei ...sunt concediate evident din motive ascunse, negre, conspirationiste, una nu e concediata pt ca e slaba si nu performeaza. nu, nu, nu...psd le da afara pt ca sunt "cistite" si infiereaza lupta anti-coruptie. sezi bland doamna, ca te repereaza UM Digi 24. ti s-o gasi si matale un loc ,mai ales ca imi place cum spui ca te iei la trântă cu puterea politică. ca doar n-o sa spui ca te iei la tranta cu puterea servicilor secrete, a afaceristilor paravan ai sri sau cu procurorii abuzivi. nuuuu...tre' sa manance si gurita ta o paine deci sa nu suparam sistemul.

Trimite un comentariu

sus