Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un nou format de emisiune, difuzat şi la Pro TV în 2008

 
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

După nou ani se cântă din nou karaoke la TV. Antena 1 a achiziţionat un format internaţional pentru o nouă emisiune de divertisment. Este vorba de show-ul de karaoke Za Za Sing, realizat după formatul Singing Bee, produs şi de Pro TV, în 2008, cu Andra prezentatoare.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro show-ul va fi produs de Mona Segall, cea care s-a ocupat în urmă cu nouă ani şi de emisiunea de la Pro TV.
Despre format:

De-a lungul mai multor probe, concurenţii vor cânta şi se vor întrece în versuri. Ei vor trebui să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese.

”Singing Bee” este un format internaţional, vândut în 36 de ţări, care a fost produs prima oară în 2006 pentru postul de televiziune NBC.

Formatul Singing Bee, produs în 2008, de Pro TV:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    expertule , lasa-ne cu propaganda pro tv , vorbeste de concurenti si juriu
  • Expertul, Expertul,
    Cel mai probabil vom beneficia si la Vocea Romaniei din toamna!





    În premieră în România, Pro TV le oferă românilor o experiență audio suround la Uite cine dansează!







    În premieră în televiziunea din România, Pro TV le oferă tuturor românilor, pentru show-ul Uite cine dansează!, o experiență similară celei din cinematografe! Luni, 6 martie, Pro TV a lansat cel mai urmărit format de dans la nivel internațional, Dancing with the stars și, cu această ocazie, experiența audio a noului show LIVE oferit de Pro TV i-a înconjurat pe telespectatori la propriu!



    Începând cu prima ediție a show-ului Uite cine dansează!, Pro TV a folosit pentru prima dată în România la producția unui show live de televiziune un sistem audio Dolby, care, prin intermediul tehnologiei suround, face ca experiența pe care o trăiesc telespectatorii la fiecare ediție Uite cine dansează! să fie mai intensă.



    “În platourile fiecărei emisiuni este o agitație, o adrenalină, o emoție care nu pot fi întotdeauna descrise în cuvinte. Ne dorim ca, de fiecare dată când se uită la Pro TV, telespectatorii să simtă cât mai mult din spiritul producțiilor noastre. Percepția publicului din fața televizorului este esențială pentru noi, de aceea am hotărât să le oferim telespectatorilor, pe lângă imaginea de înaltă definiție (HD), și un sunet de înaltă calitate în sistem Dolby 5.1. Așa cum a făcut întotdeauna, Pro TV investește continuu în cele mai înalte standarde ale tehnologiei, fiind liderul cu care telespectatorii sunt deja obișnuiți. Ca exemplu, doar pentru înnoirea CAR-ului folosit în producția show-ul Uite cine dansează!, Pro TV a investit peste 2.5 milioane de euro în ultimul an.”, a declarat Bogdan Andreescu, Technical Director Pro TV.



    Sistemul Dolby Audio captează sunetul cu o tehnologie 5.1, care îi asigură spațialitate și transformă experiența românilor din fața micilor ecrane într-una similară celei din cinematografe. Românii care au sistem audio instalat în case sunt cei care se pot bucura de această îmbunătățire oferită în premieră de Pro TV pentru show-urile transmise în direct.



    În televiziune, tehnologia Dolby Audio este folosită în producții de amploare la nivel internațional, precum UEFA Europa League și în UEFA Champions League.



    Luni, 13 martie, de la 20:30, Uite cine dansează! revine cu o nouă ediție în care coregrafiile spectaculoase, vedete surprinzătoare și muzica bună vor ajunge suround în casele tuturor românilor!



    Pro TV – Ai ce trebuie!
  • Expertul, Expertul,
    @Iuli, Nu spuneai tu saptamanile trecute, ca Mireasa se muta la Happy Channel? ProTV sta bine in Day Time, de ce crezi ca antena a scos mireasa? Mireasa s-ar potrivi bine doar la AcasaTV, Happy sau Kanal D. Olala n-a stralucit in audiente, in ciuda faptului ca s-a batut cu emisiunea Bancher sau somer, moderata de doi mascarici. http://www.protv.ro/stiri/de-martisor-o-la-la-a-fost-lider-de-audienta.html
  • F F
    @ Iuli : de aia Antena și a schimbat grila în day time cu emisiuni similare Protv? Vorbește lumea a debutat slab, dar acum cred ca este lidera, cel puțin pe comercial.
  • Robert Robert
    @Iuli Am crezut că e ceva mai mult decât niște supoziții personale, ceva concret...
  • Afi Afi
    Chiar mi-a plăcut O-la-la și cred că e un format destul de simplu; chiar și Antena 1 l-ar putea produce decent.
  • claudiuu claudiuu
    Noul format la Antena 1 sa cantam cu Iuli si Mille audiente maxime peste 20 de milione de privitori vor sa ai vada pe cei mai tari *** ai antenelor Iuli si Mille
  • Iuli Iuli
    Mireasa se muta la ProTV! Producatorii emisiunii sunt furiosi ca Antena1 ia scos din grila, asa ca au luat in calcul mutarea la ProTV sau Kanal D. Iar eu cred ca ProTV o sa accepte, mai ales ca in day-time n-au succes
  • geo geo
    Formatu o fi bun.
    Nu știu de ce a renunțat Pro TVul la el destul de ușor.
    Să vedem dacă merge și la A 1.
    Apropo, ca să nu mai cotizăm la alții, inteligenții ăștia de la televiziuni plătiți cu mii de euro lunar nu pot concepe și ei formate de succes...sau să lanseze concursuri de proiecte media ?
  • eu eu
    Iuli ai comentarii pertinente, la fel si Expertul, dar el e si un pic taliban protv, de aceea te iau in serios acum. MPFM se muta la PRO ????
  • mile mile
    alex, ce are formatul , e foarte bun , mai bine decat vocea sau x factor
  • Allex Allex
    Cred ca Mona e in mare criza de idei. Iuli, ai vrea tu:)))))
  • Mihail Mihail
    @Iuli: Pe bune, nu imi vine sa cred. Nu cred ca apare la Pro TV asa un format. Nu are cum...
  • Robert Robert
    @Iuli de unde ai informația asta?
  • mile mile
    e bine ca se investeste mult , pt a face ca piata sa fie saturata de aceste formate si astfel dispar vocea si x factor in cativa ani , daca vor fi melodii romanesti multe va avea succes , asa a fost si la pro tv dar nu au tinut de el si a disparut repede

Trimite un comentariu

sus