Skip to main content

Comedy Central face Show de seară cu Viorel Dragu, din 3 aprilie

 
Comedy Central face Show de seară cu Viorel Dragu, din 3 aprilie

Prima emisiune autohtonă de satiră realizată şi difuzată de Comedy Central în România. Postul lansează din 3 aprilie, de la 20.00, Show de seară cu Viorel Dragu.

Publicitate

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute şi vor fi difuzate lunea de la 20.00.

Despre emisiune. „Formatul emisiunii permite şi o analiză satirică a ştirilor săptămânii, şi o dezbatere – între prezentator şi corespondenţi sau celebrităţi invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. De pildă, ce garanţie are Catedrala Mântuirii Neamului şi cum poate intra biserica în secolul XXI cu ajutorul unui profil pe Tinder sau al unui cont de Waze. Tot în glumă vor fi tratate şi maşinile la mâna a doua, talent show-urile şi viaţa în corporaţie”, explică reprezentanţii postului Comedy Central.

Viorel Dragu, prezentator şi coscenarist la noua emisiune Comedy Central România: „Noua emisiune are drept modele The Daily Show cu Trevor Noah şi The Colbert Report cu Stephen Colbert, de pe Comedy Central, diferenţa fiind că emisiunea noastră este mai puţin politică. Ce aducem nou în genul ăsta de emisiuni este echipa mare de scenarişti, majoritatea venind din standup comedy, nu din jurnalism. Un alt plus ar fi faptul că emisiunea va fi filmată cu public live şi, mai important de atât, este cu public «real», nu aplaudaci.”

Echipa de scenarişti şi corespondenţi care vor apărea în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru şi Cristi Popesco.

Printre invitaţi se vor număra vedete din muzică, showbiz şi media, însă ei vor apărea începând cu al treilea episod al Show-ului de seară cu Viorel Dragu.

Despre Viorel Dragu. Face standup comedy din 2004, inspirat fiind de Bill Burr, Patrice O’Neal şi Louis C.K. În afară de stand up comedy, Vio performează şi în show-uri de improvizaţie şi a făcut parte din distribuţia debutului regizoral al lui Dan Chişu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • delia delia
    Viorel e cam patetic…a copiat (expresii , format) show-ul american The Tonight Show with Jay Leno (sau Jimmy Fallon acum),……insa e DEPARTE de a avea vreun succes , in primul rand pt ca Viorel arata cam jalnic – ras in cap si cu barba 3 zile…pare nespalat…si nici trasaturile balcanice nu prea ajuta…. – asta se vede mai ales la reclama pentru Two and a Half Men (cum arata aia..si cum arata el..)….in plus, NU are nici un fel de carisma, nimic….asa ca….NU….JALNIC e termenul….nu are body language, nu are nimic atractiv…a copiat totul…nu e nici un Jay Leno….never will be….!
  • Adela Adela
    O emisiune de slaba calitate, la fel ca si prezentatorul.
    Nici nu exista termen de comparatie cu The Daily Show cu Trevor Noah sau The Colbert Report cu Stephen Colbert, care sunt mult peste ce vrea sa realizeze Show de seara!
  • daria41 daria41
    are ceva audienta acest Comedy central ??? fata de comedy cental extra ???sau in general

Trimite un comentariu

sus