Skip to main content

Comedy Central face Show de seară cu Viorel Dragu, din 3 aprilie

 
Comedy Central face Show de seară cu Viorel Dragu, din 3 aprilie

Prima emisiune autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România. Postul lansează din 3 aprilie, de la 20.00, Show de seară cu Viorel Dragu. 

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute și vor fi difuzate lunea de la 20.00.

Publicitate

Despre emisiune. „Formatul emisiunii permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. De pildă, ce garanție are Catedrala Mântuirii Neamului și cum poate intra biserica în secolul XXI cu ajutorul unui profil pe Tinder sau al unui cont de Waze. Tot în glumă vor fi tratate și mașinile la mâna a doua, talent show-urile și viața în corporație”, explică reprezentanții postului Comedy Central.

Viorel Dragu, prezentator și coscenarist la noua emisiune Comedy Central România: „Noua emisiune are drept modele The Daily Show cu Trevor Noah și The Colbert Report cu Stephen Colbert, de pe Comedy Central, diferența fiind că emisiunea noastră este mai puțin politică. Ce aducem nou în genul ăsta de emisiuni este echipa mare de scenariști, majoritatea venind din standup comedy, nu din jurnalism. Un alt plus ar fi faptul că emisiunea va fi filmată cu public live și, mai important de atât, este cu public «real», nu aplaudaci.”

Echipa de scenariști și corespondenți care vor apărea în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco.

Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media, însă ei vor apărea începând cu al treilea episod al Show-ului de seară cu Viorel Dragu. 

Despre Viorel Dragu. Face standup comedy din 2004, inspirat fiind de Bill Burr, Patrice O’Neal și Louis C.K. În afară de stand up comedy, Vio performează și în show-uri de improvizație și a făcut parte din distribuția debutului regizoral al lui Dan Chișu.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Viorel e cam patetic…a copiat (expresii , format) show-ul american The Tonight Show with Jay Leno (sau Jimmy Fallon acum),……insa e DEPARTE de a avea vreun succes , in primul rand pt ca Viorel arata cam jalnic – ras in cap si cu barba 3 zile…pare nespalat…si nici trasaturile balcanice nu prea ajuta…. – asta se vede mai ales la reclama pentru Two and a Half Men (cum arata aia..si cum arata el..)….in plus, NU are nici un fel de carisma, nimic….asa ca….NU….JALNIC e termenul….nu are body language, nu are nimic atractiv…a copiat totul…nu e nici un Jay Leno….never will be….!
  • O emisiune de slaba calitate, la fel ca si prezentatorul.
    Nici nu exista termen de comparatie cu The Daily Show cu Trevor Noah sau The Colbert Report cu Stephen Colbert, care sunt mult peste ce vrea sa realizeze Show de seara!

Trimite un comentariu