Skip to main content

Cristian Ţopescu, aniversat la TVR într-o emisiune specială

 
Cristian Ţopescu, aniversat la TVR într-o emisiune specială

La împlinirea a 80 de ani, Cristian Ţopescu este aniversat de TVR printr-o ediţie specială, prezentată de Alina Alexoi, anunţă postul TV. Mariana Bitang, Octavian Belu, Nadia şi Gică Hagi se numără printre cei care îi fac urări. Emisiunea este în direct pe 26 martie, de la ora 19.00, la TVR 1 şi TVR+.

Publicitate

Duminică, 26 martie, în ziua meciului România-Danemarca, Cristian Ţopescu împlineşte 80 de ani. TVR îi dedică o ediţie specială, în care campioni ai sportului vin să-l aniverseze.

Cristian Ţopescu a comentat marile finale de Cupa Davis, victoriile de Cartea Recordurilor ale Nadiei şi gimnasticii româneşti, handbalul de aur din vremea lui Cristian Gaţu, cursele lui Ivan Patzaichin, fotbalul Craiovei Maxima şi generaţia lui Hagi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rogojan razvan rogojan razvan
    DRAGA ADI CREDEMA CA INTELEG MAI MULT DECAT CREZI TU NU STIM DECAT SA IMPROSCAM CU NOROI VALORILE TARII 2 ESTI AVOCATUL LUI IUSTIN DE VORBESTI IN NUMELE LUI ?
  • Andrei Andrei
    Comentator nemaipomenit, un om de *** mai ales dupa ce s-a mânjit cu pilitica. A fost parlamentar (in colegiul meu, da, l-am votat) un nobody, nu a făcut nimic, niciun discurs, niciun proiect initiat, un zero.
  • Adi Adi
    Rogojane, mai pune mana pe o carte! Crede-ma ca esti penibil! Oricum, nu ai inteles nimic din ce a vrut sa spuna lustin.
  • rogojan razvan rogojan razvan
    APROPO IUSTINE SAU CUM TE CHEAMA CA NICI NU CONTEAZA O TRANMISIUNE LIVE LA TV NU SE VA COMPARA NICIODATA CU TRANMISIUNE LIVE PE YOUTUBE FACEBOOK SAU CE VREI TU PREFER TRANMISIUNILE LIVE PE TV DECAT PE NET MACAR PE TV NU CADE CONEXIUNEA IAR CRISTIAN TOPESCU ESTE UN MONUMENT IN CEEA CE PRIVESTE COMENTARIUL SPORTIV CREDEMA CA AS PREFERA UN CRISRIAN TOPESCU DECAT UN RADU NAUM DE EXEMPLU
  • Iustin Iustin
    Comentariile dansului ar fi ultra-depasite in ziua de azi. Ia ascultati-le pe youtube si o sa vi se para penibile, asa cum si Pele pare penibil pe langa Messi.
  • Adi Adi
    Ce legatura are valoarea sportului cu un comentator? Tare as vrea sa-l aud azi pe Topescu comentand Voluntari-Botosani sau campionatul mondial de gimnastica cu Romania pe locul 8! Nu ma pricep, dar cu Nadia, Hagi, Patzaichin , cred ca e mai usor sa ajungi un comentator apreciat.
  • rogojan razvan rogojan razvan
    omul asta este un monument in materie de sport pacat ca numai comenteaza tranmisiuni sportive avem nevoie de oamenii ca el intr-o lume sportiva in cadere libera LA MULTI ANI Cristian Topescu

Trimite un comentariu

sus