Skip to main content

DERAPAJ. Mirela Boureanu Vaida, curiozități legate de amor în miezul zilei

 
DERAPAJ. Mirela Boureanu Vaida, curiozități legate de amor în miezul zilei

Cea de-a doua ediție a emisiunii 2k1, de pe Antena 1, a venit și cu întrebări indiscrete pentru concurenți, în miez de zi.

Publicitate

La o oră accesibilă minorilor, prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida a avut curiozități intime legate de cuplurile care concurau în platou.

Înainte de întrebările puse, formatul emisiunii 2k1, pe scurt:

Trei cupluri participă la emisiunea 2k1. Pe parcursul programului, prezentatoarea le pu-ne întrebări legate de relația lor:

De câte ori vă certați pentru telecomandă?
Cât la sută sunteți pregătiți ca să deveniți părinți?
De ce venituri credeți că ați avea nevoie ca să fiți fericiți?

Printre întrebările ediției de azi – primul episod, cu vedete, a fost sâmbătă - și-au făcut loc și două întrebări (cu răspunsurile și comentariile de rigoare) mai puțin obișnuite cu intervalul de difuzare:

Cine, dintre voi, adoarme primul după o partidă de amor?
Care este cel ciudat loc unde ați făcut dragoste?

Emisiunea 2k1 este difuzată de Antena 1 în intervalul orar 14.00-16.00, pe slotul pe care era înainte programul Mireasă pentru fiul meu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ...ai sarit @Mile si nici nu am zis nimic de rau de Antena.... eu zic ca e cel mai bine cand e concurenta... caci astfel se genereaza batai de cap in televiziuni sa faca programe cat mai bune... dar totusi ar trebui cand schimbam postul sa ne prindem ca am facut asta nu doar dupa sigla din colt...
  • mile, poate fi luata si de la CNN, cat timp pe un alt post e o emisiune aproape identica e o chestie de prost gust sa o copiezi si sa o pui si la aceeasi ora... asta face Antena si cu XFactor, cu Chefi la cutite... chiar si XNS care s-a departat un pic de cum era Un Show Pacatos a inceput sa se asemene cu emisiuni de pe alte posturi... (nu m-ar mira daca Antena ar muta iUmor in aceeasi zi cu Romanii au talent... ar fi fix o demonstratie clara de antenism)
  • Trebuie sa ai nervii tari sa o urmaresti pe madam Boureanu. Are o voce atat de stridenta (de tzatza) incat e imposibil sa o urmaresc. Poate sa fie cea mai tare emisiune de pe planeta, daca e prezentata de ea, pentru mine nu conteaza.
  • Pro TV... platou tv cat un han pentru noile emisiuni, iar Antena 1 foloseste acelasi platou pentru 3 emisiuni (2k1, Acces, Capatos)...arunca 3 covoare pe jos si il fac ca nou... asemenea si matinalul Neatza cu Prietenii de la 11..emisiunea 2k1 nu o suport, de indata ce o vad pe prezentatoare...schimb repede...Prietenii de la 11 e o emisiune chiar ok... furata apoape identic dupa formatul Vorbeste lumea...insa, prezentatori sunt mai stersi, dar destui de simpatici...cam atat.

Trimite un comentariu