Skip to main content

Liviu Vârciu, prezentator în noua emisiune de karaoke a Antenei 1

 
Liviu Vârciu
Liviu Vârciu

Liviu Vârciu este din această primăvară amfitrionul show-ului de karaoke de la Antena 1, „Za Za Sing”, un format achiziţionat recent de postul TV şi care va fi produs de Mona Segall.

Publicitate

„Propunerea de a prezenta „Za Za Sing” a venit din partea unei echipe cu care eu muncesc de foarte mult timp, echipa coordonată de Mona Segall, şi nu pot decât să mă bucur că s-au gândit la mine, înseamnă că mi-am făcut bine treaba până acum. Iar faptul că e un show de karaoke, în care se cântă live, în care distracţia va fi maximă şi în care câştigătorii vor fi şi premiaţi nu poate decât să mă bucure şi mai mult”, spune Liviu Vârciu.

Show-ul „Za Za Sing” (realizat după formatul internaţional ”Singing Bee”) va avea invitaţi oameni simpli care vor trebui să treacă de mai multe probe care au legătură cu muzica. Printre acestea, concurenţii vor trebui să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese.

Reamintim că formatul Singing Bee a mai fost produs în România, în 2008, tot de Mona Segall, dar la Pro TV. La momentul respectiv, emisiunea a fost prezentată de Andra.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Oana
    toti afonii si golanasii au ajunj prezentatori si mari cantareti , asa zisi vedete , modele offf
  • mile mile
    mareane , de ce comentezi daca nu intelegi , fiecare interval luat in considerare are alt rating , ambele emisiuni au fost lideri pe intervalul lor , nu sti sa citesti, doar nu avem rating la fel in orice moment, se vede ca nu te pricepi , daca s-ar lungii iumor ar avea rating si mai mare
  • marian marian
    Care audiente sunt bune , antenisti spun ca ei cu 9 rtg, si 19.9 iar pro 8.6 si 19.1 , cei de la pro spun ca ei au fost lideri cu 9 rtg si 19.5 iar antenuta 8.6 si 18.7 eu cred ca audientele sunt pentru prosti , oricum pro a fost lideri si sambata si duminica , antenisti sa si puna pofta in cui
  • sgiu sgiu
    Va fi drăguț :)
  • mile mile
    este bine ca e liviu, carismatic , cu glumele la el, bing, este cel mai bun sezon din istoria antenei acesta de primavara , e nevoie si de alte formate in romania , dar e bun si asta , am crezut ca va fi la toamna , dar merge si acum cu insula iubirii la pachet
  • dodo dodo
    iUmor - 9 rtg si 19,9 share si Pro TV 8,7 rtg si 19,1 share
  • Mihai Florin Mihai Florin
    @iuli, Pe targetul comercial, Vocea Junior a obtinut 9 rating si 19.5% share, in timp ce iumor a obtinut 8.6 rating si 18.7% share.
  • Iuli Iuli
    Bine ca nu l-au pus pe Brenciu!

    Audiente iUmor - Vocea Jr?
  • alex2 alex2
    A... pai cu Varciu, cea mai buna voce a Romaniei, o sa fie un mare succes. Garantat.
  • bing bing
    in loc sa inoveze si sa aduca formate interesante si noi, antena o ia la vale

Trimite un comentariu

sus