Skip to main content

Mirela Boureanu Vaida, la Acces Direct în locul Simonei Gherghe. Când e prima emisiune

 
Mirela Boureanu Vaida, la Acces Direct în locul Simonei Gherghe. Când e prima emisiune

Schimbare de gardă la Antena 1: patru ore de Mirela Boureanu Vaida pe zi. Pe lângă emisiunea 2k1, difuzată zilnic între 14.00 şi 16.00, prezentatoarea TV va trece la Acces Direct, după ce Simona Gherghe va intra în concediul de maternitate.

Publicitate

Schimbarea se face de luni, 3 aprilie, de la ora 17.00, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Mirela Boureanu Vaida: „Am primit această propunere cu bucurie, dar şi cu responsabilitate, pentru că este o emisiune foarte importantă a postului, una longevivă şi foarte urmărită şi totodată o emisiune cu un mare impact emoţional.

E un gen de emisiune pe care nu l-am mai făcut şi din care voi avea de învăţat, însă mă bucur să am alături o echipă foarte sudată şi cu multă experienţă, iar dacă ei şi-au pus baza în mine, atunci nu pot decât să îmi doresc să nu îi dezamăgesc”, a declarat Mirela Vaida, iar Simona Gherghe a completat: „Mirela e un om foarte muncitor. Plec liniştită, pentru că emisiunea şi echipa rămân pe mâini foarte bune!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gt gt
    ...si si-au batut degeaba joc de Oana Roman, obligand-o sa spuna ca a facut "treaba mare" pe ea, la Capatos?...Si sa zica ca divorteaza de sot?...Si sa zica ca s-a imprumutat de la banca ca nu are ce manca? ... si sa mearga la Capatos cu toate ca el o facea cu ou si cu otet? Si sa isi barfeasca propriul tata, cand pe Antena1 cand pe Stars?... Era un zvon de mult timp ca va fi Vaida, dar nu zicea totusi ca nu are timp , ca are copii mici... daca cu Mireasa nu avea timp, acum ca e non-stop pe post (si parca e LIVE si 2k1 - nu m-am uitat decat o data...)?!
  • miha miha
    Păi da.. acolo ii stă bine la emisiune de mahala...!!!
  • mile mile
    mareane , de ce comentezi daca e neinteresant
  • Lucian Lucian
    Acolo ii era locul de la bun inceput. La ce gura mare are...
  • sgiu sgiu
    Mai bine ea decât paula chirilă
  • Iuli Iuli
    Audiente iUmor - Vocea? Un top 10.. multumim
  • Oana Oana
    si Mara Banica a ramas doar invitata !? pff
  • marian marian
    Neinteresant .de ce nu prezinta si stirile, sau poate sa o dea de dimineata pana seara , ca sa aiba milut ce vedea

Trimite un comentariu

sus