Skip to main content

Romanii au talent. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu pentru un tânăr de 14 ani

 
Romanii au talent. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu pentru un tânăr de 14 ani

Românii au talent. A fost apăsat și cel de-al patrulea golden buzz. Florin Călinescu a trimis direct în semifinală un puști de 14 ani, pe Beniamin Dumbrăvan, după un număr de beatbox.

Audiențele serii la Românii au talent, AICI   

GALERIE FOTO. Românii au talent, preselecții 

PublicitateConcurenții care au trecut mai departe în următoarea etapă: 

Lucca și Anca Lucian au fost primii concurenți ai serii care au primit voturile celor patru jurați. Cei doi au prezentat un număr complex de mentalism și au rugat persoane din public să li se alăture pe scenă.

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a atras 4 de DA cu un moment muzical

Ionuț Marcu a adus pantomima în cea de-a cincea ediție Românii au talent. Concurentul a jucat într-un stil inedit și amuzant, o scenă din celebrul film de acțiune James Bond. La finalul reprezentației a primit 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin, care i-a spus lui Ionuț: ”Dragul meu, chiar și în pantomimă trebuie să rezolvăm niște situații, știi bine chestia asta. Dar, overall, cred că e un James Bonduț destul de interesant.”.

Viorel Stănescu zis și Viorel talent a revenit la Românii au talent pentru a face spectacol cu melodia Atlantis is calling. Viorel a obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Florin și NU de la Andra.

Senioarele din Timișoara au încântat publicul și jurații cu un dans popular și cu unul modern. „Ce să zic, dragilor... Abia aștept să ies la pensie și să vin acasă.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

Daniel Vișan a prezentat vineri un număr de hand balance, pentru care a fost recompensat cu 4 de DA. 

Ocru studiază foarte mult pentru a-și dezvolta talentul, iar vineri a venit la Românii au talent și a interpretat o melodie rap compusă de el. ”Ia-ți și pașaport și viză de America! Ești foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de încântat de reprezentația lui.

Cele 31 de membrele trupei AS au avut un moment de dan. „Trebuie să vă mărturisesc că un moment ca al vostru îl așteptam aici, la Românii au talent. Atâta energie n-am mai văzut de ceva vreme. Nu știu cine vă coordonează, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

De la Inspectoratul pentru situații de urgență, direct pe scena Românii au talent. Dan Țolu a glumit cu jurații. La final a primit aplauze și 4 DA, iar Florin i-a spus zâmbind: ”Jur, când te-ai întors, am zis că rupi alea de pe tine. Începi un dans la propria bară...da...”.

David Neamțu a cântat la o vioară veche de peste 200 de ani.

Spectacolul a continuat în pași de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment de street dance, pentru care a primit 4 de DA. 

Anka a urcat pe scenă și a interpretat piesa I dreamed a dream, iar la final a obținut 4 DA. ”Mie-mi pare rău că românii trebuie să plece în Italia ca să ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci când vor: și muncitori, și talentați. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

Bogdan Stângaciu a urcat pe scenă unde a avut un număr de flair bartending. ”În general mă plictisesc foarte tare la momentele astea și admit cinstit. La tine mi-a plăcut că toată treaba asta a fost chiar de show. Mai arăți și mișto, ai și farmecul tău, e o combinație care până la urmă a ieșit câștigătoare și, de ce nu, e și ăsta un talent.”, i-a spus Mihaela Rădulescu. Bogdan a obținut la final 4 DA.

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu și Olena Mititelu au dansat pe role, au făcut piruete, sărituri și elemente acrobatice și au reușit să impresioneze. Cuceriți de ceea ce au văzut pe scenă, jurații au acordat 4 DA.

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbrăvan. Puștiul de 14 ani a făcut beatbox, moment care l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu, cel care a apăsat butonul auriu pentru a-l trimite direct în semifinală.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu