Skip to main content

Romanii au talent. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu pentru un tânăr de 14 ani

 
Romanii au talent. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu pentru un tânăr de 14 ani

Românii au talent. A fost apăsat şi cel de-al patrulea golden buzz. Florin Călinescu a trimis direct în semifinală un puşti de 14 ani, pe Beniamin Dumbrăvan, după un număr de beatbox.

Publicitate

Audienţele serii la Românii au talent, AICI

GALERIE FOTO. Românii au talent, preselecţii



Concurenţii care au trecut mai departe în următoarea etapă:

Lucca şi Anca Lucian au fost primii concurenţi ai serii care au primit voturile celor patru juraţi. Cei doi au prezentat un număr complex de mentalism şi au rugat persoane din public să li se alăture pe scenă.

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a atras 4 de DA cu un moment muzical

Ionuţ Marcu a adus pantomima în cea de-a cincea ediţie Românii au talent. Concurentul a jucat într-un stil inedit şi amuzant, o scenă din celebrul film de acţiune James Bond. La finalul reprezentaţiei a primit 3 DA de la Andi, Mihaela şi Andra şi NU de la Florin, care i-a spus lui Ionuţ: ”Dragul meu, chiar şi în pantomimă trebuie să rezolvăm nişte situaţii, ştii bine chestia asta. Dar, overall, cred că e un James Bonduţ destul de interesant.”.

Viorel Stănescu zis şi Viorel talent a revenit la Românii au talent pentru a face spectacol cu melodia Atlantis is calling. Viorel a obţinut 3 DA de la Andi, Mihaela şi Florin şi NU de la Andra.

Senioarele din Timişoara au încântat publicul şi juraţii cu un dans popular şi cu unul modern. „Ce să zic, dragilor... Abia aştept să ies la pensie şi să vin acasă.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

Daniel Vişan a prezentat vineri un număr de hand balance, pentru care a fost recompensat cu 4 de DA.

Ocru studiază foarte mult pentru a-şi dezvolta talentul, iar vineri a venit la Românii au talent şi a interpretat o melodie rap compusă de el. ”Ia-ţi şi paşaport şi viză de America! Eşti foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de încântat de reprezentaţia lui.

Cele 31 de membrele trupei AS au avut un moment de dan. „Trebuie să vă mărturisesc că un moment ca al vostru îl aşteptam aici, la Românii au talent. Atâta energie n-am mai văzut de ceva vreme. Nu ştiu cine vă coordonează, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

De la Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă, direct pe scena Românii au talent. Dan Ţolu a glumit cu juraţii. La final a primit aplauze şi 4 DA, iar Florin i-a spus zâmbind: ”Jur, când te-ai întors, am zis că rupi alea de pe tine. Începi un dans la propria bară...da...”.

David Neamţu a cântat la o vioară veche de peste 200 de ani.

Spectacolul a continuat în paşi de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment de street dance, pentru care a primit 4 de DA.

Anka a urcat pe scenă şi a interpretat piesa I dreamed a dream, iar la final a obţinut 4 DA. ”Mie-mi pare rău că românii trebuie să plece în Italia ca să ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci când vor: şi muncitori, şi talentaţi. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

Bogdan Stângaciu a urcat pe scenă unde a avut un număr de flair bartending. ”În general mă plictisesc foarte tare la momentele astea şi admit cinstit. La tine mi-a plăcut că toată treaba asta a fost chiar de show. Mai arăţi şi mişto, ai şi farmecul tău, e o combinaţie care până la urmă a ieşit câştigătoare şi, de ce nu, e şi ăsta un talent.”, i-a spus Mihaela Rădulescu. Bogdan a obţinut la final 4 DA.

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu şi Olena Mititelu au dansat pe role, au făcut piruete, sărituri şi elemente acrobatice şi au reuşit să impresioneze. Cuceriţi de ceea ce au văzut pe scenă, juraţii au acordat 4 DA.

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbrăvan. Puştiul de 14 ani a făcut beatbox, moment care l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu, cel care a apăsat butonul auriu pentru a-l trimite direct în semifinală.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus