Skip to main content

ThinkDigital vinde publicitatea pentru Vocea.biz

 
ThinkDigital vinde publicitatea pentru Vocea.biz

Think Digital România, companie de publicitate online condusă de Cristina Cucuiu, vinde de la 1 aprilie publicitate pentru site-urile Vocea.biz şi publicaţia în limba engleză Evonews.com, ambele editate de Mandarine International, au confirmat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii ThinkDigital.

Publicitate

Vocea.biz s-a apropiat în luna februarie de 3,8 milioane de vizitatori unici si 18 milioane de afişări.

Site-ul este editat de compania Mandarine International, care mai deţine în portofoliu şi site-ul de ştiri în limba engleza EvoNews.com – care se alătură de asemenea reţelei internaţionale a ThinkDigital.

Claudiu Ilioiu, Publisher, Mandarine International:

„Proiectele noastre în zona editorială sunt abia la început dar sunt convins că profesionalismul si determinarea echipei noastre ajutat de experienţa locală si internaţională în zona de marketing digital si vânzări a colegilor de la ThinkDigital este un mix care va duce Vocea.biz în topul brandurilor media de ştiri din România.”

Cristina Cucuiu, director general ThinkDigital România:

„Noul parteneriat întăreşte poziţia de top a ThinkDigital ca reţea locală, într-o piaţă în care doar consolidarea jucătorilor locali e soluţia strategică optimă pentru a putea oferi clienţilor si agenţiilor media volumul, tehnologia si expunerea pe care si-o doresc. Vocea.biz e o surpriză plăcută, un site cu conţinut de calitate care a reuşit să atragă atenţia încă de la lansare.”

Despre Mandarine International

Mandarine International este o firma de publishing cu proiecte online internaţionale cu peste 150 de angajaţi care editează si cele doua cotidiene generaliste online, Vocea.biz si Evonews.com la care lucrează foşti jurnalişti cu experienţa din proiecte media precum Mediafax Group, Adevărul Holding, Realitatea Media sau Evenimentul Zilei.

Despre ThinkDigital

ThinkDigital România este parte a grupului internaţional TDG si este una dintre cele mai mari reţele locale de advertising digital. TDG mai operează în România compania de tehnologie TailWind (care deţine reţeaua de advertising programmatic Project Agora) si e organizator al iCEEfest, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate Internetului care are loc în regiune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus