Skip to main content

VIDEO. Ardeleanul de la pate Ardealul, campanie „de post” pe Kanal D. De ce Kanal D?

 
VIDEO. Ardeleanul de la pate Ardealul, campanie „de post” pe Kanal D. De ce Kanal D?

Campanie neconvenţională pentru ruda vegetală a pateului Ardealul. Marca Ardealul a intrat pe teritoriu unor producţii cu audienţă de la Kanal D.

Publicitate

Deja cunoscutul ardelean din spoturile Ardealul apare, în noile clipuri TV, pe platourile de filmare de la „Teo” şi „Bravo, ai stil”, pentru ca apoi să se transforme într-un sultan, după modelul serialelor turceşti.

Campania lansată recent pe TV poartă semnătura agenţiei Arsenoaiei&Mătăşel.

De ce Kanal D? „În realizarea campaniei a fost identificat mai întâi canalul media cu cea mai mare afinitate pentru publicul vizat (femei cu vârsta cuprinsă între 35-65 de ani, care ţin post)”, explică reprezentanţii agenţiei care au creat campania.

Promo-urile sunt difuzate în calupurile publicitare din timpul fiecărei emisiuni corespondente, dar mai există şi unul generic.

Ioana Proca, Client Service Director în cadrul Arsenoaiei & Mătăşel: „Ne-a plăcut acest brief de la început pentru că fost un brief tehnic, precum o ecuaţie matematică. Şi credem că inclusiv pe aceste briefuri se pot găsi rezolvări creative, dacă ne uitam puţin dincolo de livrabilele clasice, cum ar fi un spot TV. În afară de asta, ne-a bucurat şi deschiderea Kanal D către proiecte neconvenţionale.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus