Skip to main content

VIDEO. Ardeleanul de la pate Ardealul, campanie „de post” pe Kanal D. De ce Kanal D?

 
VIDEO. Ardeleanul de la pate Ardealul, campanie „de post” pe Kanal D. De ce Kanal D?

Campanie neconvențională pentru ruda vegetală a pateului Ardealul. Marca Ardealul a intrat pe teritoriu unor producții cu audiență de la Kanal D.

Deja cunoscutul ardelean din spoturile Ardealul apare, în noile clipuri TV, pe platourile de filmare de la „Teo” și „Bravo, ai stil”, pentru ca apoi să se transforme într-un sultan, după modelul serialelor turcești. 

Publicitate

Campania lansată recent pe TV poartă semnătura agenției Arsenoaiei&Mătășel. 

De ce Kanal D? „În realizarea campaniei a fost identificat mai întâi canalul media cu cea mai mare afinitate pentru publicul vizat (femei cu vârsta cuprinsă între 35-65 de ani, care țin post)”, explică reprezentanții agenției care au creat campania. 

Promo-urile sunt difuzate în calupurile publicitare din timpul fiecărei emisiuni corespondente, dar mai există și unul generic. 

Ioana Proca, Client Service Director în cadrul Arsenoaiei & Mătășel: „Ne-a plăcut acest brief de la început pentru că fost un brief tehnic, precum o ecuație matematică. Și credem că inclusiv pe aceste briefuri se pot găsi rezolvări creative, dacă ne uitam puțin dincolo de livrabilele clasice, cum ar fi un spot TV. În afară de asta, ne-a bucurat și deschiderea Kanal D către proiecte neconvenționale.”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu