Skip to main content

GRILA. Emisiuni noi la Discovery în România pentru 2017 şi 2018: formate despre supravieţuire şi căutători de comori

 
GRILA. Emisiuni noi la Discovery în România pentru 2017 şi 2018: formate despre supravieţuire şi căutători de comori

Noi documentare şi seriale de ficţiune şi sezoane noi ale unor emisiuni „cu tradiţie”, anunţă Discovery Channel pentru noua grilă de programe în România, pentru 2017 şi 2018.

Publicitate

Comoara lui Cooper, despre epave pierdute, Averea ascunsă a lui Escobar, Supravieţuire în întuneric, Test de dupravieţuire în grup sau Goana după aur sunt câteva dintre titlurile pe care Discovery Channel le va avea în grila pentru România, în următorul an şi jumătate.

Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală şi de Est: „În 2017, vom continua să spunem poveşti, lansând noi formate şi programe-eveniment la scară globală, care îi vor implica pe telespectatori mai mult ca oricând. În acelaşi timp, vom continua să le oferim fanilor noştri şi mai mult conţinut din seriile preferate.”

Printre titlurile care vor fi lansate în acest an se numără Comoara lui Cooper, un program despre cea mai tare aventură posibilă: o vânătoare de comori care a început în spaţiul cosmic. Un alt titlu este Pericolul ţânţarilor, un documentar care îşi propune să tragă un semnal de alarmă în toată lumea, avertizând că e nevoie de măsuri ferme pentru a opri pericolul tot mai grav pe care îl reprezintă ţânţarii pentru oameni.

În contextul în care popularitatea programelor despre investigaţii criminale, reale este din ce în ce mai mare, Discovery Channel prezintă în acest an două serii care vin cu o perspectivă unică asupra a două dintre cele mai cunoscute figuri criminale din ultimul secol. Averea ascunsă a lui Escobar porneşte în căutarea comorii ascunse a lui Pablo Escobar, lordul columbian al drogurilor.

„După succesul de care s-a bucurat seria filmată în România, Harley and The Davidsons, Discovery anunţă o nouă serie de ficţiune – Cazul Unabomber – care urmăreşte eforturile agentului FBI Jim “Fitz” Fitzgerald de a-l prinde pe Ted Kaczynski, poreclit “Unabomber”, printr-o tehnică specială în domeniul lingvisticii criminaliste”, anunţă reprezentanţii Discovery.

În materie de programe turbo, Discovery turează motoarele cu titluri noi, printre care Ateliere auto salvate, dar şi sezoane noi din emisiuni cu tradiţie, cum ar fi Maşini nervoase, Fraţii Diesel, Maşini nervoase: un nou garaj, Curse în afara legii sau Curse în afara legii: New Orleans.

Grila de programe Discovery Channel pentru 2017-2018 include:

Noi documentare

Comoara lui Cooper – din 28 mai, în fiecare duminică, de la 22.00
Ca pionier în spaţiul cosmic, Gordon Cooper s-a înscris pe orbită în jurul Pământului în misiunea Mercury-Atlas 9, stabilind un record care rezistă şi în ziua de azi, pentru cel mai lung zbor de unul singur în spaţiul cosmic din toată istoria Statelor Unite. În timpul uneia dintre misiunile lui importante, în timp ce, teoretic, scruta globul pământesc în căutare de centrale nucleare, Gordon a început să descopere şi altceva: epave. A lucrat în secret decenii la rând, folosind informaţiile culese în timp ce se rotea în jurul Pământului, şi a creat un document care, după părerea lui, îi putea aduce bogăţii nemăsurate: o hartă a mai multor comori, aşa cum se văd din spaţiul cosmic. Înainte să se stingă din viaţă, Cooper i-a împărtăşit acest secret vechiului său prieten Darrell Miklos, care porneşte într-o misiune personală, ca să îndeplinească ultima dorinţă a mentorului său.

Averea ascunsă a lui Escobar – în a doua jumătate a anului
Pablo Escobar, cel mai celebru lord al drogurilor din Columbia, şi-a început cariera ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – o forţă care valorează mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor. Escobar a cheltuit mulţi bani pe obiecte de lux şi proprietăţi din întreaga lume. Dar legendele urbane i-au convins pe mulţi că o mare parte din averea lui încă nu a fost găsită, ci zace îngropată pe undeva, prin Columbia şi America Centrală.

Supravieţuire în întuneric – premiera în august
Inspiraţi de scenarii extreme de pregătire, folosite de Armata Statelor Unite, Departamentul SUA al Apărării şi NASA, trei necunoscuţi vor încerca în fiecare episod să-şi forţeze total limitele, în beznă absolută. Ei vor rezista câteva zile sub pământ, colindând prin sisteme de peşteri străvechi, oraşe subterane antice şi mine abandonate de secole.

Noi francize Discovery Channel

Goana după aur – Povestea lui Parker – premiera în iulie
Între 1896 şi 1899, mai bine de 100.000 de suflete au pornit într-o călătorie periculoasă spre nordul îngheţat, pe legendarul traseu al “Goanei după aur din Klondike”. Cei mai mulţi dintre ei nu au rezistat până la capăt. Acum, Parker Schnabel, cunoscut din programul Discovery Goana după aur, va încerca să facă acelaşi drum şi să-l înregistreze.

Test de supravieţuire în grup – premiera în septembrie
12 dintre supravieţuitorii din Test de supravieţuire în doi s-au adunat pentru o provocare de 40 de zile. Şase femei şi şase bărbaţi rămân într-un loc foarte izolat. Nu au apă, nici alimente, nici haine.

Noi serii turbo

Ateliere auto salvate – în a doua jumătate a anului
Richard Rawlings este proprietarul mai multor afaceri de succes, printre care şi Monkey Garage, un atelier de hot-rod celebru în toată lumea, sau Gas Monkey Bar and Grill. Acum, el este gata să ajute şi alţi proprietari de afaceri să se bucure de acelaşi succes, aşa că străbate Statele Unite în căutarea unor ateliere de maşini sau motociclete ai căror proprietari sunt disperaţi după lichidităţi şi la un pas de faliment.

Noi documentare


Pericolul ţânţarilor – premiera în iulie
Ţânţarii reprezintă cel mai periculos agent mortal din istoria modernă a omenirii. La ora actuală, schimbarea climei şi uşurinţa cu care călătorim prin toată lumea nu au făcut decât să sporească acest pericol, căci au grăbit răspândirea ţânţarilor pe tot globul. Astfel de modificări aduc boli ca Zika, febra Dengue şi febra galbenă în zone complet nepregătite din Brazilia până în Florida şi New York, punând milioane de alte vieţi omeneşti în situaţie de risc. Filmat pe patru continente şi susţinut de comentariile unora dintre cei mai mari experţi din domeniu, printre care Tom Frieden, directorul Centrului SUA de Prevenire şi Control al Bolilor sau nume din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, documentarul trage un semnal de alarmă cu privire la acest pericol global tot mai grav.

Noi seriale de ficţiune

Cazul Unabomber – va avea premiera în a doua jumătate a anului
Serialul spune povestea FBI de a-l găsi pe Unabomber, cel mai periculos atentator cu bombă în serie din istorie.

Programe speciale

30 de ani de Shark Week – iulie - august
În 2018, Shark Week împlineşte 30 de ani! După trei decenii şi sute de programe, Shark Week a devenit un adevărat fenomen în cultura pop.

Sezoane noi din emisiuni clasice ale Discovery

Pe lista de seriale Discovery Channel care revin cu sezoane nou în 2017-2018 se numără: Indigenii din Alaska, Căutătorii de aur din Marea Bering, O pradă mortală, Fraţii Diesel, Un oraş la capătul Pământului, Maşini nervoase, Goana după aur, O nouă şansă în sălbăticie, Investigaţii criminale, Ultimii indigeni din Alaska, Whiskey în afara legii, Maşini nervoase: un nou garaj, Test de supravieţuire în doi, Curse în afara legii şi Curse în afara legii: New Orleans, Comoara de pe Insula Şarpelui, Viaţa la capătul lumii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Ar fi bine daca nu le-ar intarzaia atat. Povestea lui Parker doar in iulie ? De ce ? S-a terminat deja in SUA, putea fi tradus in 1-2 zile. Si serialul principal "Goana dupa aur" e prea devansat in Romania (peste 6 episoade in urma cred).
    Comoara lui Cooper are deja 2 episoade difuzate in SUA, putea avea premiera simultana foarte usor.
  • mile mile
    sunt programe scumpe , de aceea supravietuitorul a parut ilar

Trimite un comentariu

sus