Skip to main content

Fostul șef al Comisiei de Cultură din Senat, numit șef interimar la Radioul Public

 
Fostul șef al Comisiei de Cultură din Senat, numit șef interimar la Radioul Public

Fostul senator PSD Georgică Severin a fost votat, miercuri, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu 214 voturi ”pentru” şi 58 ”împotrivă” şi o abţinere, ca director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), anunță agenția de presă News.ro

Publicitate

Numirea vine după ce plenul reunit al celor două Camere a respins rapoartele de activitate al Societății Române de Radiodifuziune pe anii 2015 și 2016, ceea ce echivalează cu demiterea Consiliului de Administrație al radioului, iclusiv a președintelui acestuia, Ovidiu Miculescu. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare cine va plăti cei 5000 de lei reprezentind amenda încasată de la CNA sau drăguță de Ghiurco? Pariez ca CA din care Monica face parte va avea grija. Nu de alta , dar Monica e la ordinele Irinei Radu.
  • Tare ne-au păcălit si Ghiurco, si Giurgiu! Au fost cumpărați de Irina Radu care le-dat emisiuni. Ghiurco a mai primit o emisiune la care nu se uita nimeni, Giurgiu bate cîmpii. TVR ARE UN RATING DE RÎSUL LUMII. DE ABIA ATINGE 1. Sinistru!
  • Inimaginabil cata mizerie poate produce aceasta guvernare. Nimicul Severin scurma de anul trecut la radacina TVR unde este deja membru in CA si a reusit acum sa puna mana pe jumatate din proiectul PSD: o Radioteleviziune finantata gras de partid si condusa de o ***. Alaturi de subreta Irina Radu si de interlopul politic zgabercea, televiziunea a ajuns deja un azil de noapte pentru toti nechematii. Felicitari reprezentantilor salariatilor in cele doua CA.
  • Colaborarea lui Miculescu cu Securitatea a fost probată in justiție. Petrișor, informeaza-te inainte de a cenzura comentariile!
  • Pai Georgica Severin era in carti pentru sefia TVR! Ce calamitate ar fi fost si ce calamitate va fi acesta pentru RRA. Companiile de stat parca sunt blestemate!

Trimite un comentariu