Skip to main content

Iisus din Nazareth, la Antena 1 după aproape 10 ani la Pro TV. Ce audienţă a făcut pelicula până acum

 
Iisus din Nazareth, la Antena 1 după aproape 10 ani la Pro TV. Ce audienţă a făcut pelicula până acum

Filmul Iisus din Nazareth, o „tradiţie” a sărbătorilor de Paşti se mută la Antena 1, după ce mai mulţi ani ani a fost difuzat de Pro TV.

Publicitate

Postul va difuza în această săptămână faimoasa peliculă regizată de Franco Zeffirelli, în trei părţi.

Când va fi Iisus din Nazareth la Antena 1:

  • Joi, 13 aprilie, de la 20.30
  • Vineri, 14 aprilie, de la 20.30
  • Sâmbătă, 15 aprilie, de la 16.30

De când există studiile de audienţă, seria a lipsit de pe TV doar trei ani, în 2006, 2009 şi în 2014. În rest, producţia a fost împărţită între TVR 1, TVR 2, iar din 2007 a trecut la Pro TV.

Ce rezultate a avut filmul?

Cele mai bune cifre ale seriei au fost în 2004, la TVR 2, când producţia a avut o medie de 1,5 milioane de persoane, media la nivelul întregii ţări, dintre care 670.000 erau persoane de la oraşe.

Recordul ultimilor ani a fost la difuzarea de sâmbătă, 11 aprilie 2015. Programat de Pro TV în Prime-Time, în seara Învierii, chiar înainte de trasmisia Slujbei, Iisus din Nazareth a fost atunci urmărit de 1,57 milioane de români, 700.000 din mediul urban.

Anul trecut, Pro TV a difuzat filmul în cinci părţi care au scos între 800.000 şi 1,1 milioane de telespectatori, la nivelul întregii ţări (cifrele, AICI).

Audienţele difuzărilor Iisus din Nazaret în perioada 2004 - 2014:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Selmix Selmix
    Telecomanda s-a inventat fix pentru cei cărora nu le convine ce se difuzeaza pe un anumit post tv. Asa ca nu o sa pot niciodata intelege de unde și de ce atata energie consumata numai pentru a exprima opinia potrivit careia pe nu-stiu-care il doare nu-stiu-unde de nu-stiu-ce program! Comentariul meu nu are nicio legătură cu exceptionala pelicula ,,Iisus din Nazareth", însă voi folosi acest context pentru a marturisi că imi aduce mare bucurie revederea acestui film, asa cum, de pilda, imi place sa revăd tot ceea ce reamintește de valori, principii si credinta, adică de ceea ce, ne place sau nu, ne definește ca Oameni. Celor care cred ca este cool sa ignore spiritualitatea, le recunosc, la modul cel mai serios, libertatea de constiinta, insa le solicit ca, potrivit principiului reciprocitatii, să utilizeze fervent telecomanda, lăsând celor de o alta parere/alte pareri libertatea pe care ei insisi o revendica. Oricum, tuturor le urez sa petreaca, impreuna cu cei dragi, clipe frumoase!
  • cipri cipri
    daca nu ati da reclame la filme tare bine ar fi oricum il copiez de pe *** si ma uit la el nu la antena1 cu reclamele voastre tampite din 15 in 15 minute
  • zoita zoita
    De paste toata lumea "devine" mai buna si mai ingaduitoare...preoti ipocriti(fariseii de pe vremea lui isus),sarbatorim pastele sau ne inbuibam cu mancare pina nu ne mai sculam de la masa....
  • Ianos Ianos
    Iuli trezește-te din întuneric si Vino la lumina.
  • Anticomunist,psd,ortodoxia lui Daniel Anticomunist,psd,ortodoxia lui Daniel
    Sincer,mi s-a acrit de aceleași filme ,Pastele ,poate pastele cailor,a devenit un mod sa bagi în tine,mâncare și bautura,cat cuprinde,în rest,unde e spiritualitatea când Daniel,cică patriarh,a fost securist ?S-a trezit smerenia,în voi,dintr-o data,uite,ca pe mine ma doare în cot de paste.
  • Oarecare Oarecare
    A1 un film sau o emisiune de o ora jumate' sau doau ore o face de 3 ore. A1 are obiceiul asta
  • Catalin Catalin
    Mă uit că e sexy Iisus ăsta
  • Afi Afi
    Publicați audiențele iUmor vs. Vocea Junior din perioada 19 martie - 9 aprilie, vă rog.
  • dodo dodo
    iUmor 8,9rtg-20,8 share
    VoiceKids-8rtg-18,5 share
  • Iuli Iuli
    De ce evitati sa publicati audienta iUmor vs. Finala Vocea Junior? Ati dat doar articole neinteresante

Trimite un comentariu

sus