Skip to main content

Al treilea sezon Insula iubirii debutează în mai. Emisiunea își schimbă ziua de difuzare. Din nou

 
Al treilea sezon Insula iubirii debutează în mai. Emisiunea își schimbă ziua de difuzare. Din nou

Antena 1 va lansa de luna viitoare emisiunea Insula iubirii cu o nouă zi de difuzare. Reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan va debuta pe 8 mai și va fi difuzat lunea. Este a doua schimbare a zilei de difuzare. Primul sezon a fost duminica, al doilea a fost miercurea și câteva zile de joi, iar acum lunea. 

Publicitate

Emisiunea va intra pe tronsonul ocupat în prezent de emisiunea Chefi la cuțite, care aduce cele mai mari audiențe Antenei 1.

 VEZI Lista ISPITELOR AICI

Au fost selectat cinci cupluri din 2.176 înscrise la casting din toată lumea. 

Potrivit reprezentanților Antenei 1, în acest acest sezon s-au înscris concurenți nu numai din România, ci și din Anglia, Franța, Italia, Spania, S.U.A. sau Malaezia, cupluri mixte în care un partener este român și care, urmărind emisiunea, și-au dorit să se redescopere în Thailanda.

Pe parcursul a 20 de zile de filmare concurenții și ispitele au fost filmați 24 de ore din 24 cu mai multe tipuri de camere de luat de vederi, printre care 10 camere mobile, 2 aparate foto, 1 dronă, 10 camere de supraveghere.

Radu Vâlcan: „Filmarile au fost la fel de grele și lungi ca și cele din sezoanele trecute. Însă veți vedea foarte multe povești, cu multe întorsături de situație și întâmplări neașteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după părerea mea și mai intens decât primele două."

GALERIE FOTO. Insula iubirii 2017, sezon trei

VEZI AICI lista ispitelor masculine din Insula iubirii 2017

VEZI AICI lista ispitelor feminine din Insula iubirii 2017

VEZI AICI cuplurile din Insula iubirii 2017

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu