Skip to main content

Al treilea sezon Insula iubirii debutează în mai. Emisiunea îşi schimbă ziua de difuzare. Din nou

 
Al treilea sezon Insula iubirii debutează în mai. Emisiunea îşi schimbă ziua de difuzare. Din nou

Antena 1 va lansa de luna viitoare emisiunea Insula iubirii cu o nouă zi de difuzare. Reality show-ul prezentat de Radu Vâlcan va debuta pe 8 mai şi va fi difuzat lunea. Este a doua schimbare a zilei de difuzare. Primul sezon a fost duminica, al doilea a fost miercurea şi câteva zile de joi, iar acum lunea.

Publicitate

Emisiunea va intra pe tronsonul ocupat în prezent de emisiunea Chefi la cuţite, care aduce cele mai mari audienţe Antenei 1.

VEZI Lista ISPITELOR AICI

Au fost selectat cinci cupluri din 2.176 înscrise la casting din toată lumea.

Potrivit reprezentanţilor Antenei 1, în acest acest sezon s-au înscris concurenţi nu numai din România, ci şi din Anglia, Franţa, Italia, Spania, S.U.A. sau Malaezia, cupluri mixte în care un partener este român şi care, urmărind emisiunea, şi-au dorit să se redescopere în Thailanda.

Pe parcursul a 20 de zile de filmare concurenţii şi ispitele au fost filmaţi 24 de ore din 24 cu mai multe tipuri de camere de luat de vederi, printre care 10 camere mobile, 2 aparate foto, 1 dronă, 10 camere de supraveghere.

Radu Vâlcan: „Filmarile au fost la fel de grele şi lungi ca şi cele din sezoanele trecute. Însă veţi vedea foarte multe poveşti, cu multe întorsături de situaţie şi întâmplări neaşteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după părerea mea şi mai intens decât primele două."

GALERIE FOTO. Insula iubirii 2017, sezon trei

VEZI AICI lista ispitelor masculine din Insula iubirii 2017

VEZI AICI lista ispitelor feminine din Insula iubirii 2017

VEZI AICI cuplurile din Insula iubirii 2017

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARI MARI
    Are ce.a mai mare audienta insula iubiri in momentu de fata este cel mai smecher reality show,ADOR ACEASTA EMISIUNE SPER SA MEARGA PANA LA SEZONU 20 CEL PUTIN :))))
  • sgiu sgiu
    Sau joi
  • Mada Mada
    Era mai bn în weekend ca nu merg la lucru
  • mile mile
    iuli, n-ai inteles , se termina chefii si dansul la fel , incepe vacanta in tv
  • Iuli Iuli
    Astia de la Antena isi dau cu piciorul in dos. Cum naiba sa muti emisiunea care aduce cele mai bune audiente, si sa pui un show de 2 lei care nu face mai mult de 15% Share vs. Chefii cu 32% Share. ProTv are de castigat cu Uite cine danseaza vs. Insula
  • geo geo
    Dacă Pro TVul bagă Pirații din Caraibe ori alte filme bune redifuzate, lunea seară, sau reluări Las Fierbinți, ciuciu audiențe va avea Insula iubirii.
  • mile mile
    este o zi buna lunea , ca nu prea e nimic interesant pt publicul comercial luni
  • sgiu sgiu
    Cu alte cuvinte,se termina chefii?

Trimite un comentariu

sus