Skip to main content

PE FACEBOOK. Şerban Huidu se aude din nou dimineaţa cu Cronica Cârcotaşilor: Este pură pasiune, nu e comercial

 
Serban Huidu. Foto: Facebook
Serban Huidu. Foto: Facebook

MATINAL PE FACEBOOK. Şerban Huidu se aude din nou dimineaţa, sub genericul Cronica Cârcotaşilor. El va transmite în fieare dimineaţă, pe Facebook.

Publicitate

"Va fi o oră de transmisiune live", a declarat Huidu pentru Paginademedia.ro. "Este o încercare, făcută din pură pasiune. Nu e nimic comercial", a continuat el.

Cronica cârcotaşilor se va auzi pe Facebook, în fiecare zi, timp de oră, pe contul lui Şerban Huidu şi al Cronicii Cârcotaşilor.

"Transmisiunea va fi între orele 9.00 şi 10.00. Ne-am gândit la acest interval pentru că este ora la care oamenii au ajuns în general la serviciu şi ne pot asculta", a precizat Şerban Huidu. O transmisiune pe Facebook e mai greu de ascultat în maşină, explică realizatorul.

Cronica de diminează se va auzi online începând de săptămâna viitoare.

Studioul?

"L-am amenajat la mine acasă, este în biroul meu", a explicat realizatorul radio.

Huidu nu va fi singur: "Vom fi trei dimineaţa, atât pot spune acum".

Studioul amenajat în biroul lui Şerban Huidu:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viorel Viorel
    sa ne aducem aminte:
    accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea masina condusa de Criminalul din CULPA, el fiind cel care a intrat pe contrasens, in timp ce soferul celeilalte masini implicate in accident, nu a avut nicio vina, circula corect şi n-a taiat curba, masina Criminalului din CULPA aparandu-i brusc in fata.
    dupa o asemenea crima din CULPA, te asteptai macar la o schimbare din partea Criminalului din CULPA dar nu, a ramas acelasi om malitios,invidios(M.G. stie despre ce vorbesc)ingamfat si infumurat, DA se vede! si se vede in postarea dp pe fb in care Criminalul reclama o companie de telefonie mobila care avea sa livreze telefoane mobile etc, concluzia a fost urmatoarea:daca cu MINE se comporta asa cum se comporta cu oamenii de rand. el fiind Criminalul suprem sau ceva ca nu am inteles. desigur postarea a fost editata in urma criticilor aduse de catre "fani" sau utilizatori de fb.daca am uitat sa pun pe undeva din CULPA rog sa puneti CULPA dupa fiecare cuvant, ce neobrazare din partea mea uite aici CULPA CULPA CULPA CULPA CULPA CULPA si punele tu Criminalule din CULPA pe unde vrei.
    in alta ordine de idei, chiar crede ca cineva vine la serviciu unde are treaba, lucreaza si o sa asculte pe fb cronica?? la serviciu?!!! deci in loc sa lucrez eu ascult cronicuta? uau... tare!
  • Adrian Iftene Adrian Iftene
    Domnule Huidu, m-ai lasat perplex cu afirmatia "stau si suport magarii". Si inca una: "puteam sa fiu oricand victima".

    Cata victimizare din partea cuiva care a produs un accident, din culpa, ce a dus la moartea unor oameni nevinovati. Suportati "magarii"? Serios? Da, aveti dreptate, e o adevarata tragedie pe langa ce ati cauzat.

    Prin tot ce faceti veti continua sa atrageti oprobiul public. Va incapatanati sa NU intelegeti ca nu accidentul in sine atrage "magariile" asupra dumneavoastra, ci exact comportamentul dumneavoastra de dupa. Este de-a dreptul gretos si din cale afara de oribil ce faceti. Moral, in clipa in care ati luat viata unor oameni, chiar daca nu a fost cu intentie, v-ati pierdut dreptul de a mai poza intr-un vector public, realizator de programe radio si tv de "caterinca" si hahaiala. Repet, moral.

    Unui om framantat de remuscari si regrete, care se "invinovateste" in permanenta, nu i-ar sta mintea la cum sa o mai faca pe clown-ul. Penteu ca, oricat de mult sunteti agatat in trecut, dpdv profesional nu mai insemnati nimic. Si, din pacate, insistati orbeste sa va anulati complet si dpdv uman.

    Dar, cine sunt eu sa ii judec pe altii?
  • Cyberblue Cyberblue
    Uciderea din culpă în cazul unui accident rutier ar trebui să vizeze numai situația în care șoferul conducea regulamentar. În momentul în care ai condus agresiv, ai depășit pe linie continuă, ai avut viteză excesivă, se cheamă că ai provocat respectivul accident, cu intenție, omor calificat. A fost un accident. Pe care l-ai provocat.
  • cristian cristian
    Nu vreau sa-l aud pe acest om! Ar trebui sa faca alte lucruri, mai discret, nu in public...au murit niste oameni , chiar daca nu a dorit, are o mare vina, desi legea ...Nu contest profesionalismul sau dar, viata este guvernata de legi nescrise, de care cei mai multi nu tin cont.
  • Lucian Lucian
    Răzvan Alexandru, nu esti obligat sa-l asculti sau sa-l vezi. Este meseria pe care a facut-o intotdeauna si pentru care are talent. De ce ar trebui sa se apuce de altceva cand e atat de usor sa folosesti niste butoane pentru a schimba programul. Lasati rautatile. Nimeni nu cred ca sufera mai mult decat Huidu.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    @Şerban Huidu - Problema nu e neapărat în ce măsură este sau nu incriminabilă dpdv legal fapta ta. Problema ţine de contrastul dizgraţios între conţinutul lejer şi sprinţar ale emisiunilor tale (odinioară chiar foarte bune, acum destul de plate) şi tinicheaua pe care o ai agăţată de coadă. Că tu te faci că plouă, asta e altă discuţie. Dar e suficient de multă lume care să nu uite.

    Nu, nu ai vrut să-i omori pe oamenii aceia. Ce a fost, a fost, nimeni nu-i mai aduce înapoi. Dar puteai să-ţi continui viaţa cu discreţie şi nu revenind în spaţiul public vesel şi nonşalant, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
  • mile mile
    muftenie , cine opreste justitia sa-l condamne , nu o lasa huidu
  • Cosmin Cosmin
    @Huidu Niciun răspuns clar. Nu te simți vinovat, dar îți pare rău, pentru ce? Regreți, dar de fapt tu nu ai făcut nimic rău, doar te-ai aflat la timpul şi locul nepotrivite. Nu cred că poți omorî pe cineva aşa fără să ai absolut nicio implicare sau vină.
  • Huidu Huidu
    @Radu. Cu intentie e foarte greu de uitat. Fara intentie oricine poate fi in locul nepotrivit si la timpul nepotrivit. Sa fugi de lume doar lasii o fac. Eu stau si suport magarii de genul celei de mai jos. In plus a fost un accident. Puteam oricand sa fiu victima. Nu pot da timpul inapoi si am destule pentru care sa trag si fara rautati gratuite. Si nu e secunda sa nu regret si sa imi para rau.
  • radu radu
    @Huidu. La noi in societate (ca si in altele) exista aceasta lege nescrisa prin care f greu un om care a omorat un alt om este iertat. Poti ierta un hot, un corupt, un mafiot, dar un om care a omorat(chiar si din greseala pe cineva) mai greu. Pe de alta parte inteleg f bine si pozitia ta ca nu te poti retrage la manastire pt ca ai facut o singura greseala( chiar daca mare). Din pacate timpul nu il poti da inapoi asa cum nici oamenii astia nu te pot ierta asa usor. E mult de scris...cert e ca nu poti decat sa iti continui viata si sa incerci sa iti faci treaba cat mai bine.
  • Huidu Huidu
    Dar poti sa dai si argumente? De cand uciderea din culpa, in cazul unui accident rutier, fara cumul de infractiuni, (nu conduceam beat sau fara carnet si nu am plecat de la locul accidentului), se pedepseste cu inchisoare cu executare?
  • Muftenie Muftenie
    Curios ca studioul nu e intr-un penitenciar unde ar trebui sa se afle dl Huidu , the roadkiller .

Trimite un comentariu

sus