Skip to main content

PE FACEBOOK. Șerban Huidu se aude din nou dimineața cu Cronica Cârcotașilor: Este pură pasiune, nu e comercial

 
PE FACEBOOK. Șerban Huidu se aude din nou dimineața cu Cronica Cârcotașilor: Este pură pasiune, nu e comercial
Serban Huidu. Foto: Facebook

MATINAL PE FACEBOOK. Șerban Huidu se aude din nou dimineața, sub genericul Cronica Cârcotașilor. El va transmite în fieare dimineață, pe Facebook.

"Va fi o oră de transmisiune live", a declarat Huidu pentru Paginademedia.ro. "Este o încercare, făcută din pură pasiune. Nu e nimic comercial", a continuat el.

Publicitate

Cronica cârcotașilor se va auzi pe Facebook, în fiecare zi, timp de oră, pe contul lui Șerban Huidu și al Cronicii Cârcotașilor.

"Transmisiunea va fi între orele 9.00 și 10.00. Ne-am gândit la acest interval pentru că este ora la care oamenii au ajuns în general la serviciu și ne pot asculta", a precizat Șerban Huidu. O transmisiune pe Facebook e mai greu de ascultat în mașină, explică realizatorul.

Cronica de diminează se va auzi online începând de săptămâna viitoare.

Studioul?

"L-am amenajat la mine acasă, este în biroul meu", a explicat realizatorul radio.

Huidu nu va fi singur: "Vom fi trei dimineața, atât pot spune acum".

Studioul amenajat în biroul lui Șerban Huidu:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Uciderea din culpă în cazul unui accident rutier ar trebui să vizeze numai situația în care șoferul conducea regulamentar. În momentul în care ai condus agresiv, ai depășit pe linie continuă, ai avut viteză excesivă, se cheamă că ai provocat respectivul accident, cu intenție, omor calificat. A fost un accident. Pe care l-ai provocat.
  • Nu vreau sa-l aud pe acest om! Ar trebui sa faca alte lucruri, mai discret, nu in public...au murit niste oameni , chiar daca nu a dorit, are o mare vina, desi legea ...Nu contest profesionalismul sau dar, viata este guvernata de legi nescrise, de care cei mai multi nu tin cont.
  • Răzvan Alexandru, nu esti obligat sa-l asculti sau sa-l vezi. Este meseria pe care a facut-o intotdeauna si pentru care are talent. De ce ar trebui sa se apuce de altceva cand e atat de usor sa folosesti niste butoane pentru a schimba programul. Lasati rautatile. Nimeni nu cred ca sufera mai mult decat Huidu.
  • @Şerban Huidu - Problema nu e neapărat în ce măsură este sau nu incriminabilă dpdv legal fapta ta. Problema ţine de contrastul dizgraţios între conţinutul lejer şi sprinţar ale emisiunilor tale (odinioară chiar foarte bune, acum destul de plate) şi tinicheaua pe care o ai agăţată de coadă. Că tu te faci că plouă, asta e altă discuţie. Dar e suficient de multă lume care să nu uite.

    Nu, nu ai vrut să-i omori pe oamenii aceia. Ce a fost, a fost, nimeni nu-i mai aduce înapoi. Dar puteai să-ţi continui viaţa cu discreţie şi nu revenind în spaţiul public vesel şi nonşalant, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
  • @Huidu Niciun răspuns clar. Nu te simți vinovat, dar îți pare rău, pentru ce? Regreți, dar de fapt tu nu ai făcut nimic rău, doar te-ai aflat la timpul şi locul nepotrivite. Nu cred că poți omorî pe cineva aşa fără să ai absolut nicio implicare sau vină.
  • @Radu. Cu intentie e foarte greu de uitat. Fara intentie oricine poate fi in locul nepotrivit si la timpul nepotrivit. Sa fugi de lume doar lasii o fac. Eu stau si suport magarii de genul celei de mai jos. In plus a fost un accident. Puteam oricand sa fiu victima. Nu pot da timpul inapoi si am destule pentru care sa trag si fara rautati gratuite. Si nu e secunda sa nu regret si sa imi para rau.
  • @Huidu. La noi in societate (ca si in altele) exista aceasta lege nescrisa prin care f greu un om care a omorat un alt om este iertat. Poti ierta un hot, un corupt, un mafiot, dar un om care a omorat(chiar si din greseala pe cineva) mai greu. Pe de alta parte inteleg f bine si pozitia ta ca nu te poti retrage la manastire pt ca ai facut o singura greseala( chiar daca mare). Din pacate timpul nu il poti da inapoi asa cum nici oamenii astia nu te pot ierta asa usor. E mult de scris...cert e ca nu poti decat sa iti continui viata si sa incerci sa iti faci treaba cat mai bine.
  • Dar poti sa dai si argumente? De cand uciderea din culpa, in cazul unui accident rutier, fara cumul de infractiuni, (nu conduceam beat sau fara carnet si nu am plecat de la locul accidentului), se pedepseste cu inchisoare cu executare?

Trimite un comentariu