Skip to main content

Robert Berza, fost Zoot, eMag şi Pro TV, este noul şef Fashion Days pe România, Bulgaria şi Ungaria

 
Robert Berza, fost Zoot, eMag şi Pro TV, este noul şef Fashion Days pe România, Bulgaria şi Ungaria

De la Zoot, la Fashion Days. Robert Beza, fost country manager al magazinului online Zoot şi fost şef de marketing eMag, este noul country manager al Fashion Days, operaţiunile din România, Ungaria şi Bulgaria.

Publicitate

Din noua funcţie, Robert Berza se va ocupa atât a Fashion Days, cât şi de divizia de fashion a grupului eMAG (eMAG Fashion), anunţă reprezentanţii companiei.

Robert Berza, GM Fashion Days: „One team, one dream: am descoperit aici o echipă extraordinară cu planuri ambiţioase şi o oportunitate unică să creştem accelerat Fashion Days şi eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia şi know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business.”

„Piaţa de fashion este extrem de dinamică şi ofertantă: noi ne propunem să creştem doi jucători activi, Fashion Days relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool şi aspiraţionale şi eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei şi familiaritatea cu care te poţi bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a completat Robert Berza.

Robert Berza conduce o echipă de peste 500 de angajaţi pe zona de retail online şi fashion în cele 3 ţări în care compania are operaţiuni: România, Ungaria şi Bulgaria.

Despre Robert Berza

Cu o experienţă de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media şi marketing, Robert Berza a fost:

-Country Manager al Zoot în România, unde a construit de la zero echipa şi operaţiunile locale.
-Director de marketing eMAG România, când a fost responsabil, printre altele, de dezvoltarea unor noi produse pentru îmbunătăţirea experienţei de shopping a clienţilor.
-Head of Internet Division în cadrul CME (Central European Media Enterprises), poziţie internaţională din care a coordonat programul internaţional de produse new media ale grupului.
-Internet Manager în cadrul ProTV, când a fost responsabil de crearea şi dezvoltarea diviziei online a trustului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmina Cosmina
    Interesanta mutare, sa vedem ce suprize ne pregatesc cei de la FashionDays :)

Trimite un comentariu

sus