Skip to main content

Robert Berza, fost Zoot, eMag și Pro TV, este noul șef Fashion Days pe România, Bulgaria și Ungaria

 
Robert Berza, fost Zoot, eMag și Pro TV, este noul șef Fashion Days pe România, Bulgaria și Ungaria

De la Zoot, la Fashion Days. Robert Beza, fost country manager al magazinului online Zoot și fost șef de marketing eMag, este noul country manager al Fashion Days, operațiunile din România, Ungaria și Bulgaria.

Din noua funcție, Robert Berza se va ocupa atât a Fashion Days, cât și de divizia de fashion a grupului eMAG (eMAG Fashion), anunță reprezentanții companiei.

Publicitate

Robert Berza, GM Fashion Days: „One team, one dream: am descoperit aici o echipă extraordinară cu planuri ambițioase și o oportunitate unică să creștem accelerat Fashion Days și eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia și know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business.”

„Piața de fashion este extrem de dinamică și ofertantă: noi ne propunem să creștem doi jucători activi, Fashion Days relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool și aspiraționale și eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei și familiaritatea cu care te poți bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a completat Robert Berza.

Robert Berza conduce o echipă de peste 500 de angajați pe zona de retail online și fashion în cele 3 țări în care compania are operațiuni: România, Ungaria și Bulgaria.

Despre Robert Berza

Cu o experiență de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media și marketing, Robert Berza a fost: 

- Country Manager al Zoot în România, unde a construit de la zero echipa și operațiunile locale.
- Director de marketing eMAG România, când a fost responsabil, printre altele, de dezvoltarea unor noi produse pentru îmbunătățirea experienței de shopping a clienților.
- Head of Internet Division în cadrul CME (Central European Media Enterprises), poziție internațională din care a coordonat programul internațional de produse new media ale grupului.
- Internet Manager în cadrul ProTV, când a fost responsabil de crearea și dezvoltarea diviziei online a trustului.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu