Skip to main content

România TV a fost azi aproape 100% Ghiță TV. Nici meteo nu e pe post

 
România TV a fost azi aproape 100% Ghiță TV. Nici meteo nu e pe post

De la primele ore ale dimineții, la România TV a existat un singur subiect: capturarea lui Sebastian Ghiță, fondatorul postului de televiziune. Când a fost prins, cum și de ce? Pe post au fost prezentat scenarii peste scenarii, însă aproape în fiecare oră, s-a prezentat în studioul televiziunii de știri și s-a marșat pe teoria că acesta „s-ar fi predat”.

În ultimele ore, doar subiectul capturării lui Sebastian Ghiță a fost la România TV. Nici meteo nu a fost în program, cel puțin la orele prânzului. Doar Sebastian Ghiță și teleshopping.

Abia la 14.30 postul a schimbat registrul: câteva minute cu o solistă de muzică populară, care a cântat câteva melodii de Paște în studio și a răspuns la întrebarea "Cum ar trebui să fie lumea azi, în ultima zi de viață a Mântuitorului". După o pauză de publicitate, au revenit la Ghiță. 

Publicitate

Pe post s-au perindat de mai multe ori, prin telefon sau în studio, ca aceiași invitați de casă: Sorin Roșca Stănescu, Cristian Troncotă, Codrin Ștefănescu, Alecu Racoviceanu sau Pavel Abraham.  

Cum s-a „văzut” capturarea lui Ghiță la România TV: 

  • Postul a difuzat, pe larg, înregistrările cu Sebastian Ghiță. Într-un dintre acestea se vorbea despre i-ar fi fost luată Realitatea TV. Cum a cunoscut-o pe Codruța Kovesi. A urmat întregul său discurs din Parlament, de la momentul când se vota urmărirea penală și arestarea sa. 
  • S-a vorbit despre „Adevărata miză a războiului Ghiță Kovesi. Misterul primei fotografii după capturarea lui Sebastian Ghiță. Ce se ascunde în spatele acestor fotografii și cu ce scop.”
  • „Tensiune maximă la nivel înalt”, a mai titrat postul. 
  • „Mai sunt cateva zile pana cand cei doi vor fi fata in fata. Cine de cine se teme?”, se întreabă un realizator omânia TV despre o posibilă întâlnire între Ghiță și Kovesi. 
  • „Vom afla dacă s-a lăsat prins sau dacă a fost cu adevărat capturat”.
  • „Seamănă cu o predare”, a continuat Alecu Racoviceanu teoria conspirației din studioul România TV. 
  • „Președintele Klaus Iohannis tremură și el după acest episod” – Dan Maxim, reporter România TV
  • Gigi Becali, intrat în direct prin telefon, se declară "dezamăgit" de Sebastian Ghiță. "La milioanele lui de euro, să fie prins aici, aproape, în Serbia?"

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu