Skip to main content

STIRI VIRALE. Se strang semnaturi pentru demiterea Gabrielei Firea. Stirea, virala pe Facebook

 
Gabriel Firea. Foto: Libertatea
Gabriel Firea. Foto: Libertatea

Mai multe grupuri civice strang semnaturi pentru demiterea primarului general al Bucurestiului, Gabriela Firea. Stirea s-a viralizat rapid pe retelele sociale, adunand mii de aprecieri si distribuiri.

Publicitate

"In Bucuresti, pentru referendumul de demitere a doamnei Gabriela Firea, vor fi necesare peste 465.000 semnaturi, cu mult peste cele 240.000 de voturi pe care dna Firea si PSD-ul le-au primit la alegerile locale. Realitatea este ca 86% dintre bucurestenii cu drept de vot nu au votat cu Gabriela Firea”, se arata in comunicatul transmis ieri de ONG-uri, publicat de HotNews.

Stirea, publicata ieri de HotNews.ro, cu titlul “Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea: mai multe grupuri civice din Bucuresti strang semnaturi”, s-a raspandit rapid pe Facebook, adunant peste 8.000 de like-uri si share-uri, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Care au fost conditiile prezentate de ONG-uri, pentru justificarea acestui demers?

"Acest demers e motivat de starea actuala a Bucurestiului, care e departe de promisiunile facute de catre Gabriela Firea si ceilalti primari in campania electorala.

Potrivit statisticilor Eurostat, zona Bucuresti-Ilfov are un PIB/locuitor comparabil cu al celor mai bogate zone din Europa Occidentala, peste regiunea Berlinului sau a Romei, dar haosul, mizeria si praful din Bucuresti ne arata o administratie incompetenta, care dispretuieste interesele bucurestenilor.

Lista de motive este una lunga si creste aproape zilnic. Bucurestiul este cea mai poluata capitala din Europa. Avem un trafic infernal, conditiile din spitale sunt deplorabile, reabilitarea seismica durabila si termica este o iluzie. Nu exista transparenta administrativa in ce priveste cheltuirea banului public.

Bugetul Primariei Capitalei nu reflecta nevoile cetatenilor, iar puzderia de firme nou infiintate de Primaria Capitalei, fara o fundamentare economica, ne arata ca nu au de gand sa slujeasca interesul public. Primarii nu au nici macar program de audiente cu cetatenii", se arata in comunicatul de presa emis de grupurile de initiativa civica, publicat de HotNews.

In topul celor mai distribuite si apreciate stiri publicate ieri pe site-urile de stiri au intrat materiale de pe platformele HotNews.ro, Digi24.ro si Adevarul.ro.

Mentiune importanta: Topul include, cumulat, numarul de like-uri si de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite stiri publicate ieri, potrivit unei monitorizari Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Hotnews.ro, “Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea: mai multe grupuri civice din Bucuresti strang semnaturi”, de Catiuşa Ivanov

- 8.111 like-uri & share-uri;

2. Digi24.ro, “Primul pompier care a atins copilul scos din puţ a mai salvat un băieţel acum 10 ani”

- 4.106 like-uri & share-uri;

3. Digi24.ro, “Condiţii de penitenciar pentru olimpicii la engleză”

- 3.432 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Electrica: Stâlpii doborâţi de furtună, băgaţi în facturile de curent”

- 2.793 like-uri & share-uri;

5. Adevarul.ro, “Implantul revoluţionar creat de o româncă din SUA. Materialul dizolvabil este absorbit de os, fără toxicitate”, de Sînziana Ionescu

- 2.572 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Eu nu am vazut asa ceva pe FB. In plus stirile alea de la Digi par tot mai de Can-Can.
  • circo circo
    se tot strang din ianuarie, cand erau protestele in piata victoriei.

Trimite un comentariu

sus