Skip to main content

Toți cei nouă jurați care au trecut prin X Factor, din nou la Antena 1. Într-un Best Of

 
Toți cei nouă jurați care au trecut prin X Factor, din nou la Antena 1. Într-un Best Of

După Negru, urmează reluări X Factor. Antena 1 difuzează începând de astăzi, pe tronsonul ocupat până acum de emisiunea NextStar, o serie de Best of X Factor din toate sezoanele de până acum. Edițiile speciale vor fi difuzat în următoarele șase săptămâni. 

Publicitate

Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams, toți cei nouă artiști care au fost, pe rând, jurați în cele șase sezoane difuzate până în prezent „revin” la Antena 1 în cele mai bune momente ale show-ului, dar și în filmări noi în care povestesc despre amintirile lor din acest show.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • prefer sa vad la tv un film pe care nu l-am vazut de sarac ce sunt decat sa vad o emisiune in reluare.
  un film pe care il vad la tv nu e din cauza ca n-am avut bani de bilet dar poate aveam o varsta care nu-mi permitea sa vad filmul respectiv.
  cand a fost mile ultima data la film sau de cate ori a fost anul asta?
  daca ar fi totusi ca mile sa se uite la film, prefera ca filmele sa fie dublate sau sa aiba subtitrare?
  ce intelege mile prin tara normala si prin marile tv? si de unde stie ce difuzeaza altii ca el oricum se uita doar la A1?
 • @mile, in alte tari CINEMA-ul este PLIN, la noi e gol. Romanii prefera sa se uite la Tv, decat sa dea bani la cinema.
 • iuli, intr-o tara normala marile tv nu difuzeaza filme , la noi sunt multi sarantoci si din cauza asta se uita , dar publicitarii stiu asta si prefera sa fie sponsori la astfel de emisiuni si stiu ei bine cine se uita la filme pe tv , cei fara posibilitati financiare
 • "mai bine reluari" ? "reluari de emisiuni" ? Draga "mile", filme nu servesti ? Documentare, evenimente sportive ? Daca vad 24 din 24 de ore numai emisiuni, ma prostesc ca "mile". Personal, doua-trei emisiuni pe saptamana imi ajung (ce urmaresc acum sunt "Romanii au talent" si "Chefi la cutite").
 • mai bine reluari decat niste filme banale , ar trebui date si alte reluari de emisiuni care au fost inainte

Trimite un comentariu