Skip to main content

TVR este producător al Europenelor de Gimnastică pentru 19 televiziuni deţinătoare de drepturi

 
TVR este producător al Europenelor de Gimnastică pentru 19 televiziuni deţinătoare de drepturi

TVR este producător al Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin - ediţia 2017, pentru televiziunile deţinătoare de drepturi TV, din toată Europa, anunţă postul public.

Publicitate

După 60 de ani de la prima ediţie a întrecerilor continentale feminine de gimnastică organizată în Bucureşti (1957), România va fi gazda unei ediţii jubiliare la Cluj-Napoca, în perioada 19-23 aprilie 2017.

TVR este Official Broadcaster al evenimentului, pe care îl va transmite, în exclusivitate, în România.

În această calitate, TVR va produce competiţia şi va asigura semnal pentru mai multe televiziuni publice din Europa . Printre alte servicii, TVR va asigura şi posturi de comentator pentru jurnalişti de la posturi de radio şi televiziuni din Elveţia şi Olanda.

La nivelul 3 al Sălii Polivalente din Cluj, TVR va avea amenajat un studio cu vedere la podiumul competiţie, de unde vor fi realizate emisiuni pe aproape întreaga durată a fiecărei zile, chiar de la primele ore.

PROGRAME speciale la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică:

  • Startul va fi dat de la ora 7.00, la 1 Matinal, amfitrioni Dorin Chioţea şi Maria Linda.
  • TVR va avea în avanpremiera evenimentului, o serie de materiale video difuzate sub genericul Campioni de poveste, campania Ştirilor TVR, campioni de poveste/ #gimnastică60.
  • Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin & Feminin 19-23 aprilie vor fi transmise, în exclusivitate, de Televiziunea Română, pe posturile TVR 2 şi TVR HD. Pe TVR 1, compeţia va fi transmisă în regim de breaking news
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Iar dau o dezmintire. Livia Pila sunt eu. Cea care a scris adineauri este o impostoare. Dar, da, e foarte adevărat. Lui Zgabercea ii statea gindul sa faca un canal de sport. Sa poate sa bage si mai mult in buzunare. E drept. Chiar daca nu mai e. oficial, producator general, functia fiindu-i preluata de pioniera Liana Săndulescu, tot se da rotund prin TVR.
  • Despre televiziuni Despre televiziuni
    Numai avea tu grija tvr ului și a cui sunt banii că oricum n ai muri tu de foame că sunt bani publici ! Din banii publici își bat joc partidele ,primăriile ,și alte instituții ale statului care ar fi trebuit să facă ceva util pt cetatenii acestei țări ,iar tu te plângi că ar face nu știu ce TVR ul pe banii publici ? Și cine ti a zis ție că fotbal pe bune face doar fotbalul ? Care fotbal ? Asta din Romania ? Dacă poate fi numit fotbal ! Și de unde până unde ești tu așa sigur că e un eșec anuntat ? Toți frustratii dați afară din TVR, toți neavenitii își dau cu părerea despre tvr ! Dacă ai avea mai multa minte ți ai da seama că în comparație cu restul televiziunilor ,unde nu vezi decât Măruță, acces direct , ochii din umbra ,Las fierbinți ,și toate prostiile făcute pt oameni prosti , TVR ul are niste emisiuni mult mai educative ,mult mai plăcute auzului și mult mai calitative ,dar pt că toți sunt niste cocalari in tara asta ,niste tentative de oameni cu mintea tot mai mult lipsa ,televiziunile care difuzează *** ,au parte de ***i in fata televizoarelor ,iar televiziunea care transmite cultura ,informație ,educație și alte emisiuni deștepte ,au parte de telespectatori deștepți ,bineînțeles ! Numai că în țara asta cum majoritatea este formata din idioți ,e normal ca TVR ul sa n aibă audienta ! La revedere !
  • livia pila livia pila
    Zgabi isi da in petec! TVR HD = canal de sport. Cine invarte banii? Zgabercea! Traiasca Irenke Radu realeasa la al XX-lea congres!
  • Trw Trw
    Cronica unui esec anuntat...doar ca asta nici macar nu a fost promovat. Nu stie nici dracu ca tvr transmite competitia asta. Si oricum in sport audienta pe bune face doar fotbalul, restul e la capitolul diverse. Sunt curios cat da tvr pe toata distractia asta...ca parca sunt bani publici...

Trimite un comentariu

sus