Skip to main content

VIDEO. S-a lansat videoclipul pentru piesa României la Eurovision. TVR scapă anul acesta de taxa de participare

 
VIDEO. S-a lansat videoclipul pentru piesa României la Eurovision. TVR scapă anul acesta de taxa de participare

Cat Music a lansat astpzi pe canalul său de YouTube videoclipul piesei Yodel it!, cântat de Ilinca și Alex Florea, care vor reprezenta România la Eurovision, care va avea loc în perioada 9 - 11 mai la Kiev.

Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu artişti ca Holograf, 3 Sud Est, Andreea Bănică şi Alina Eremia. De producţia videoclipului, sustinut de Primaria Municipiului Cluj-Napoca, s-a ocupat Cat Music, anunță News.ro.

Publicitate

Amintim că anul trecut România a fost exclusă de la Eurovision cu puțin timp înaintea evenimentului, din cauza datoriilor acumulate de TVR la European Broadcasting Union, organizatorul evenimentului și organizația ce reunește toate televiziunile publice din Europa. 

Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision 2017, a declarat pentru Agenţia de presă News.ro, că Televiziunea Română nu a mai fost nevoită să plătească taxa de participare la concurs în acest an, în valoare de 130.000 de euro, întrucât suma a fost reportată după excluderea din competiţia organizată la Stockholm, în 2016. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un clip slab, fara nicio idee, fara niciun mesaj. Doar niste copii, inclusiv regizorul. Si de ce promovam orasul Cluj-Napoca intr-un clip care ne reprezinta la Eurovision? Asta chiar e o dilema!
  • Se vede ca e facut romaneste...grafica scartaie din toti rarunchii...
    de apreciat insa, ideea...?
    ramane doar piesa

Trimite un comentariu