Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Florin Secureanu, „inel ca-n Suleyman” pentru ”Vrăbi”, din banii de la Malaxa

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Florin Secureanu, „inel ca-n Suleyman” pentru ”Vrăbi”, din banii de la Malaxa

Subiectele din presa de azi. Adevărul scrie azi despre achiziţiile făcute de Secureanu din banii de la Spitalul Malaxa, printre care şi o copie a unui inel purtat de sultana Hurem din serialul tucesc "Suleyman Magnificul", pentru iubita lui "Vrăbi".

Publicitate
  • Adevărul titrează azi: "Inel ca-n 'Suleyman', cumpărat pentru iubită din banii spitalului"

"Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin-Adrian Secureanu, a făcut mai multe achiziţii extravagante din banii unităţii medicale: bijuterii, cadouri şi chiar o maşină.

Printre bijuteriile cumpărate era şi un inel bărbătesc cu însemne masonice, dar şi un inel de damă pentru iubita acestuia, Cristina Eugenia Chiriac, cunoscută ca 'Vrăbi'.

Modelul pentru inelul acesteia era o replică după o bijuterie purtată de sultana Hurem, unul dintre personajele serialului 'Suleyman Magnificul'", scrie cotidianul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

România liberă: "Şeful STS, agentul de marketing al lui Ghiţă"

RL scrie azi că "în 2015, generalul Marcel Opriş cerea Fiscului 'coerenţă' şi 'continuitate' în investiţiile IT derulate deja cu firmele mogului din Ploieşti."

Gazeta Sporturilor: "De la Şirineaşa în Champions League"

"FCSB vor ataca accederea în grupele Ligii Campionilor cu doi tehnicieni din Liga a 3-a, fapt unic în istoria clubului. Nicolae Dică şi Viorel Tănase au antrenat în acest sezon în al treilea eşalon, primul a promovat cu SCM Ploieşti, iar al doilea a fost dat afară de la Cetate Deva", scrie azi GSP.

Cotidianul:"România lui Urechilă şi Spionilă"

Potrivit Cotidianul, "un hăţiş legislativ, cu legi care mai de care mai abuzive, permite autorităţilor statului să intre cu bocancii mascaţilor în viaţa personală a oricui.

Avocatul Radu Chiriţă, profesor la Facultatea de Drept a Universităţii <<Babeş-Bolyai>> din Cluj-Napoca, a întreprins un demers oficial ale cărui concluzii sunt cutremurătoare: în doar cinci ani, între 2010 şi 2015, autorităţile noastre juridice au dispus interceptarea convorbirilor telefonice a circa 300.000 de persoane."

Evenimentul zilei: "Victorie de etapă a Evenimentului zilei: Arhiva SIPA va fi desecretizată"

"Ambasada SUA la Bucureşti, către Washington: <<Fondatorul SoJust, Danileţ (care a făcut parte din echipa lui Macovei), a spus consilierilor politici că SIPA era în esenţă serviciul propriu de informaţii al Ministerului de Justiţie, care avea scopul de a spiona vieţile private ale judecătorilor, procurorilor, oficialilor din instanţe şi chiar cetăţenilor de rând", scrie Evz.

Libertatea: "Ultima dorinţă: anonimatul"

"Tatiana Iekel, prima soţie a lui Florin Piersic, şi-a organizat înmormântarea cu puţin timp înainte să se stingă. Actriţa a cerut familiei să o ducă la groapă în secret, fără fast şi fără cortegiu, ca să rămână în amintirea cunoscuţilor mândră şi vie", potrivit Libertatea.

Click: "Fiul lui Trump, la vânătoare în pădurea lui Ceauşescu"

Tabloidul scrie azi că "moştenitorul imperiului Trump a ales să vină tocmai în România, la 8.000 de kilometri distanţă de casa lui, să vâneze căpriori. Invitat de un prieten apropiat al preşedintelui SUA, Dolad Trump jr. a poposit pe domeniul Singureni din Giurgiu, preferat de dictatorul Ceauşescu."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus