Skip to main content

Au început preselecţiile pentru următorul sezon IUmor. Cheloo, în continuare în juriu

 
foto: Mihai Stetcu/Antena 1
foto: Mihai Stetcu/Antena 1

Au început preselecţiile pentru sezonul patru al emisiunii iUmor. Cheloo va fi şi în acest sezon în juriul IUmor, alături de Mihai Bendeac şi Delia.

Publicitate

Cei interesaţi se pot înscrie pe pagina oficială de casting a emisiunii.

Mihai Bendeac:

„Dacă eşti foarte bun, ai confirmat în diverse locuri şi ţi-au spus 100 de oameni că eşti bun, mai gândeşte-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coşmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă.”

Cheloo, pe numele adevărat Cătălin Ştefan Ion, va face parte din juriul IUmor şi în sezonul patru. În urmă cu o săptămână, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani de închisoare cu suspendare şi o perioada de supraveghere de patru ani, dar si 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a fost găsit vinovat de consum şi trafic de droguri interzise.


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Azi,duminica sunt preselecti la studioul de la Romexpo
  • mile mile
    vulture, cu ce e mai buna emisiunea matrimoniala cu tarani
  • Vultur Vultur
    Astia sunt in stare sa scoata si 3 sezoane pe an cu aceeasi emisiune ...haidaaa la gramada sa umplem grila cu emisuni de 2 lei :)) beahh
  • Iuli Iuli
    marian, MasterChef se face la Pro TV cu vechii chefi: FOA si Adrian Hadean, iar membra juriului este Simona Pope (ex-Bake Off)

    Cat despre Talent-show-ul cu copii, nu vor avea audienta. Copii nu mai fac audienta in Romania, s-a vazut la Next Star si Vocea Jr.
  • marian marian
    Am uitat sa specific ca pro face emisiunea , si nu se stie daca se mai face Master Chef
  • marian marian
    Iuli nu cumva pentru toamna au pregatit ,o emisiune de talent cu copii ,sar putea sa l puna la bataie cu I UMOR ocopie de doi lei ,
  • eu eu
    La A1 studioul de la Romexpo se filmeaza ceva.
  • mile mile
    e nevoie de inca sezon , se castiga pe merit , nu pe cazuri sociale si nu sunt momente triste sau de jena , bravo pt chelu ca l-au pastrat , oamenii s-au obisnuit cu aceasta formula , sper sa fie reluari ale emisiunii in aceasta vara , merita
  • Iuli Iuli
    Juriul se completeaza perfect, la fel si prezentatorii. Este singura una dintre putinele emisiuni ale Antenei care imi place. (+Chefi la cutite, atat :] )

Trimite un comentariu

sus