Skip to main content

Bingo nu se va mai striga la Antena 1. Organizatorul emisiunii a rămas fără licență de joc

 
Bingo nu se va mai striga la Antena 1. Organizatorul emisiunii a rămas fără licență de joc

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a revocat licenta firmei Monte Calm Play SRL, care organiza emisiunea de tip bingo Uniplay, difuzata de Antena 1, anunta HotNews care citează un comunicat al instituției.

Oficiul pentru Jocuri de Noroc a inceput controlul la firma in urma reclamatiilor de la jucatori care nu si-au primit premiile, despre care HotNews a scris AICI.

Publicitate

Ca urmare a verificărilor de specialitate efectuate de Direcția Generală de Supraveghere și Control a ONJN, precum și a faptului că societatea Monte Calm Play SRL a fost sancționată în mod repetat pentru nerespectarea reglementărilor în vigoare privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, în data de 26 aprilie 2017, Comitetul de Supraveghere al ONJN a decis revocarea licențelor de organizare pentru activitățile de bingo televizat și slot-machines deținute de societatea în cauză", arata ONJN, institutie aflata in subordinea guvernului.

Potrivit sursei citate, decizia de retragere a licentelor a venit dupa ce ONJN a amendat de trei ori, în ultimele doua luni, compania Monte Calm Play din cauza că nu a plătit premiile câștigate de unii participanți la jocul tv. În urma sancționării triple, licența a fost revocată atât pentru jocul de tip bingo TV, cât și pentru slot-machines (pacanele). Actiunile ONJN au avut loc in conditiile in care institutia a primit un numar restrans de reclamatii (6) din partea unor câștigători care au afirmat că nu și-au primit premiile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E mult mai ok sa joci la bingo, loto, pacanele si alte jocuri de noroc online. In cazinourile online gasesti de toate si e mai profitabil.
  • buna ziua pai cat credeati ca va merge treaba cu bingo odata ce te frigi sufli si in iaurt pe mine persoanal nu ma afecteaza ca nu sunt un jucator de bingo consider ca sunt bani pierduti pe nimic cand poti sa folosesti acei bani in altceva decat sa-i imbogatesti pe altii din partea mea poate sa nici nu se mai difuzeze niciodata

Trimite un comentariu