Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Iohannis: o democraţie are nevoie de un Parlament puternic. RTV: Iohannis le dă lecţii parlamentarilor

 
BURTIERĂ LA MINUT. Iohannis: o democraţie are nevoie de un Parlament puternic. RTV: Iohannis le dă lecţii parlamentarilor

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut discursul preşedintelui Klaus Iohannis în Parlament, de la ora 12.00? Toate posturile de ştiri au transmis în direct evenimentul. Ce burtiere au pus?

Publicitate

Posturile de ştiri au pus pe ecran citate din discurs. "Democraţie autentică, un parlament puternic" a titrat Realitatea TV. În acelaşi timp, România TV punea pe burtieră: Iohannis le dă lecţii Parlamentarilor.

România TV a alternat titlurile despre Iohannis, în timpul discursului, cu alerte mari, despre vreme: "Noua alertă de la meteorologi", "Ce regiuni vor fi lovite puternic", "Unde ninge acum abundent"

Digi 24 a avut ca burtieră principală "Preşedintele K. Iohannis se adresează Parlamentului". Citate din discurs erau prezentate pe o treime din ecran, într-o formă grafică folosită mai noi de postul de ştiri în ultima perioadă.

GALERIE FOTO. Posturile de ştiri cu discursul preşedintelui Klaus Iohannis în Parlament:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus