Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Iohannis: o democrație are nevoie de un Parlament puternic. RTV: Iohannis le dă lecții parlamentarilor

 
BURTIERĂ LA MINUT. Iohannis: o democrație are nevoie de un Parlament puternic. RTV: Iohannis le dă lecții parlamentarilor

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut discursul președintelui Klaus Iohannis în Parlament, de la ora 12.00? Toate posturile de știri au transmis în direct evenimentul. Ce burtiere au pus?

Posturile de știri au pus pe ecran citate din discurs. "Democrație autentică, un parlament puternic" a titrat Realitatea TV. În același timp, România TV punea pe burtieră: Iohannis le dă lecții Parlamentarilor.

România TV a alternat titlurile despre Iohannis, în timpul discursului, cu alerte mari, despre vreme: "Noua alertă de la meteorologi", "Ce regiuni vor fi lovite puternic", "Unde ninge acum abundent"

Digi 24 a avut ca burtieră principală "Președintele K. Iohannis se adresează Parlamentului". Citate din discurs erau prezentate pe o treime din ecran, într-o formă grafică folosită mai noi de postul de știri în ultima perioadă.

GALERIE FOTO. Posturile de știri cu discursul președintelui Klaus Iohannis în Parlament:

Publicitate

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu