Skip to main content

Al treilea sezon Chefi la Cuţite, la final. Cine este câştigătorul cooking show-ului

 
Al treilea sezon Chefi la Cuţite, la final. Cine este câştigătorul cooking show-ului

A fost desemnat câştigătorul cooking show-ului Chefi la cuţite 2017, de pe Antena 1, după ce marţi seara s-a „jucat” finala. Trei concurenţi din echipele a trei juraţi au intrat în finala pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Publicitate

George Manole din echipa lui Bontea, Giovanni, din echipa Florin Dumitrescu şi Iulian Gianny Bănuţă, din echipa Scărlătescu au fost cei trei concurenţi ai Chefi la Cuţite din finala show-ului produs de Mona Segall la Antena 1.

Câştigătorul a fost din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Iulian Gianny Bănuţă.

Juriul care a decis marele câştigător a fost format din foşti concurenţi ai emisiunii, chefi cu experienţă, dar şi câştigătoarea MasterChef 2013, Aida Părăşcan.

GALERIE FOTO. Chefi la cuţite finala 2017

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    pentru mile e groasa rau. se termina Chefi la Cutite si gata audientele planetare la Antena. sa-l vezi cum o sa vrea sa ne convinga ca audienta mica de la Antena e mai buna decat audienta mare de la Pro.
    o sa bage ca se uita toti ***, incultii si pensionarii si de aia e audienta mare. ca el se uita la emisiuni culturale(sau de cultura generala, ca n-am inteles) pe la sarbi si italieni. de parca la Chefi sau Iumor te uitai cu DEX-ul pe masa si carnetul de notite pe genunchi.
    ca nu conteaza Pro pe comercial ca a scazut de la 30% cu 1% fata de saptamana trecuta iar Antena a crescut cu 0,001% de la 4%. deci Antena e in crestere iar Pro nu.
  • unpostac unpostac
    mile, esti de rasul curcilor!!! saptamana trecuta te tavaleai ca nu se calculeaza audientele corect. ca unii au furat startul, ca emisiunile nu au fost pe acelasi tronson, ca una s-a intersectat cu alta mai mult decat cu cealalta. iar acum... acum nu mai e pe emisiune, e pe tot intervalul orar. iar data viitoare o sa gasesti juma' de ora cand Antena 1 va fi lider si o sa reinventezi mersul pe jos, roata, focul si masurarea audientelor.
    marfa.
  • vaisteauata vaisteauata
    Mile tata,
    Uita-te bre in continuare la sarbi, la BBC one si Rai 1, macar asa ai o scuza ca nu intelegi fenomenul media!
    Uite aici audienta uneia dintre cele mai proaste finale Master chef (facatura cu olteanul prazuliu, dat afara si apoi revenit in postura de castigator). Rating 12, cu 28,2 cota pe comercial.
    https://www.paginademedia.ro/2014/12/audiente-finala-de-la-masterchef-a-ars-la-audienta-serialul-turcesc-de-pe-kanal-d-si-filmul-de-pe-antena-un-milion-de-telespectatori-avans-pentru-show-ul-de-pe-pro-tv
    Si daca mai cauti pe pagina, ai sa gasesti in epoca de glorie emisiuni cu 15 - 18 rating si cu +30 cota de piata.
    Asta-i un site despre fenomenul media, nu esti pe stadion unde fiecare isi urla entuziasmul fara a tine cont de ratiune.
    Pana la urma foarte bine ca are Impact o asa emisiune, chiar daca-i "importata" de plecatii din Pro, sigur sunt oameni care se uita la ce le place, indifferent de post (si eu procedez asa).
  • mile mile
    geo , prime time inseamna intre 19 si 23 , poti sa fi o ora lider , dar daca antena a fost trei ore , atunci in medie antena a fost lider in cele patru ore, pt ca pro tv a fost un interval mai scurt de timp , de ce vorbesti de audiente daca nu sti cum se calculeaza
  • geo geo
    Băi Mile cum poate A 1 să se laude că a fost lideră între orele 19 și 23 , când știrile A 1 nu au mai bătut știrile Pro TV de ani buni...ba chiar și tu admiți că ”in prime-time pro tv nu a fost lider , poate doar la stiri”...adică între orele 19 și 20 ?
  • marian marian
    Mile ,multumesc pentru tot ,esti cel mai tare ,esti un ,,,,,,,,. sa fi sanatos
  • mile mile
    mareane , iar aberezi , in prime-time pro tv nu a fost lider , poate doar la stiri, dar asta nu inseamna ca si intre intre 19 si 23, ce te ingrijorezi atat, postac protevist, cine esti tu sa spui ce sa faca pro tv , cine te crezi scula
  • marian marian
    Mai sunt si minciuni gogonate stirile pro au fost pe locul i nu antenuta , iar minutul de maxima audienta ,a fost cand era publicitate pe pro , sa fim seriosi , sper ca pro sa se trezeasca si sa faca din toamna ceva mai serios . am vazut ca per total uni au avut , 20,9 iar ceilalti 20,8 asa ca sa nu se mai laude mascota antenutei
  • mile mile
    geo, doar 25 %
  • geo geo
    Ai mă Miluț, nu pe bune...masterchef nu a avut asa succes niciodata !?
    Aseară, în marea finală, Chefii au scos pe comercial 11,4 puncte de rating și 28,7 % cota de piață.
    În sezonul de toamnă 2014 , MasterCheful spăla pe jos cu Chefii de la A 1 https://www.paginademedia.ro/2014/11/masterchef-hells-kitchen-cifrele-confruntarii-de-aseara-show-ul-de-pe-pro-tv-de-doua-ori-peste-hells-antena-1-pe-4 a scos 11,6 puncte pe comercial 25.2% cota de piață. Și era o ediție obișnuită. Și a avut o audiență de peste două ori mai mare decât Iadul Bucătarilor
  • mile mile
    record aseara cu finala , chefii mult peste liga campionilor , 11 rating la 7 , cu peste 30 % ,sezonul intreg a avut un rating de 11 ,media tuturor editilor , mastechef nu a avut asa succes vreodata , chiar daca pro tv a furat startul cu filmul , reak madrid , un meci scump, nu a facut fata , umilinta totala pt fotbal
  • sgiu sgiu
    Bravo Gianny!Bravo Scărlătescule! :))))
    @Mile @marian fiecare cu gustul lui,n-are rost sa va ciondaniti
  • mile mile
    mareane , iar mori de ciuda, masterchef nu a avut asa succes niciodata
  • BoDo BoDo
    dau si eu sa citesc cine e castigatorul, vad comentariul unui om care pare ca stie subiectul(salut Brutus!) si isi da decent cu parea si apoi dau de marian, acest mile de la Pro, care da cu mucii 'n fasole.
  • marian marian
    Poti sa te bucuri milut pentru audiente si sa plangi ca se termina ,varza calarita sa te vedem acum ce mai ridici in slavi ,si Iuli era sa uit , cu emisiunea de luni si marti ,doar daca da ceva erotic ,asa cum face antenuta sa mai ridice audienta , va iesi pe primul loc

Trimite un comentariu

sus