Skip to main content

Uite cine a câștigat la Uite cine dansează

 
Uite cine a câștigat la Uite cine dansează
Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza

Trei cupluri s-au calificat în finala show-ului Uite cine dansează de la Pro TV. Doar unul a ieșit câștigător: Marius Manole și Olesea. 

Publicitate

Cele trei cupluri din finală au fost Liviu Teodorescu și Marica Derdene Marius Manole și Olesea Miculea, Alex Velea si Ecaterina Dosan. 

Marele câștigător a fost decis exclusiv prin votul publicului și a primit un cec de 100.000 de euro, sumă ce va merge mai departe la fundația Hope and Homes for Children.

Echipele finaliste au avut de pregătit două dansuri: musical și fusion.[gallery1]

GALERIE FOTO. Uite cine dansează imagini din finală

 

 

La capitolul musical, băieții au fost Cocoșatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams. Pentru cea de-a doua probă din marea finală, echipele au dansat în stilul fusion și au combinat dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

GALERIE FOTO. Cele mai bune momente Uite cine dansează 2017

[gallery1]

 

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Indiferent de criticile, unora sau altora a fost o seara buna , si un final frumos , magia dansului , si un om ,Gigi Caciuleanu , care a fost ,o poezie , merita un al doilea sezon . nu este neaparat sa ascult toate ce au de spus ceilalti .an sa vazut prin dans , milut asta este cultura dansului pentru cultura ta generala . ce a fost aseara
  • parca si-au pierdut total cheful....au avut in platou pe Andreea Esca, Smiley, majoritatea concurentilor din acest sezon,..., si nu le-a dat nimeni microfonul niciunuia nici o secunda...au scazut timpul de emisie... saptamana trecuta ziceau ca vor fi 3 dansuri si au fost 2... au bagat masterchef de la 22:00 micsorand timpul de suspans... pacat... s-a vazut ca deabia se dorea sa se ajunga la final, cu toate ca era o emisiune care promitea.... chiar sper sa mai existe un sezon, dar facut mai pe formatul Dansez pentru tine sau putin mai romanizat, sa fie si muzica, invitati si dansatori extra-concurs ... eu cred ca le-ar da voie sa GLOCALIZEZE emisiunea astfel incat sa fie pe placul publicului roman...

Trimite un comentariu