Skip to main content

Cu ce Nea Traian s-a întâlnit patronul RCS Zoltan Teszari: Nu e fostul preşedinte. Din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat

 
Cu ce Nea Traian s-a întâlnit patronul RCS Zoltan Teszari: Nu e fostul preşedinte. Din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat

Cine este Nea Traian? Precizări de la proprietarul RCS, Zoltan Teszari, după ce Antena 3 a făcut publică, la Sinteza zilei, o înregistrare în care patronul Digi îi vorbea administratorului Ioan Bendei de vizita unui "Nea Traian".

Publicitate

În înregistrarea telefoniză dintre Zoltan Teszari şi Ioan Bendei, patronul RCS îi spune lui Bendei că a fost vizitat de "nea Traian şi Răducu". Sunt "nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu şi ginere acestuia, Radu Pricop, care e şi avocatul lui Ioan Bendei", a notat Antena3.ro.

Este vorba de altcineva, explică Zoltan Teszari, care acuză faptul că "din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat".

Precizările lui Zoltan Teszari la speculaţiile din spaţiul public:

“In legatura cu speculatiile vehiculate in spatiul public in ultimele zile, doresc sa fac urmatoarele precizari:

1. Pe domnul presedinte Traian Basescu nu l-am cunoscut niciodata, nu l-am intalnit, n-am participat la nicio intalnire, publica sau privata, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa sa fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunostinte.

2. Intrucat din conversatia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume si asociate eronat, precizez ca vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 si despre fiul acestuia – Sirian Radu (Raducu).

Consider ca aceste conversatii au fost prezentate in spatiul public in mod trunchiat, schimbandu-li-se contextul real. In acest fel, opinia publica a fost indusa in eroare", mai spune patronul RCS, Zoltan Teszari.

Ce s-a spus şi ce s-a difuzat la Sinteza zilei despre Zoltan Teszari şi discuţia cu Ioan Bendei, pe site-ul Antena 3, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • John John
  RCS este urmarita penal ... din greseala, cred. Ei sunt painea lui D-zeu. Aveam o parere buna despre intentiile celor de la Digi (sa readuca pe piata romaneasca, conceptul de televiziune de stiri) .. totul pana la un punct, cand s-au intersectat cu interesele Prea-Puternicilor. Tot inainte cu tupeu!
 • Fekete Fekete
  ***
 • mihai mihai
  ok...dar Nuti din convorbire cine naiba e? Alta "coincidenta"?
 • mile mile
  geo, deci antena a avut dreptate , ***
 • geo geo
  Sunt curios dacă A 3 va difuza dreptul la replică al patronului RCS.
 • milie milie
  Se adevereste : "Antena3 niste derbedei".
 • Gabi Gabi
  Precum stirile de la radio Erevan.

Trimite un comentariu

sus