Skip to main content

Emisiune nouă în grila Antenei 3, după plecarea Cristinei Țopescu: „Descoperiți”

 
Emisiune nouă în grila Antenei 3, după plecarea Cristinei Țopescu: „Descoperiți”

Andreea Sava, redactor în emisiunea 100 de minute alături de Alessandra Stoicescu, va avea din 27 mai o nouă emisiune, sâmbăta, la Antena 3. Emisiunea Descoperiți este programtă sâmbăta, de la ora 23.00. Jurnalista intră cu noua emisiune pe tronsonul ocupat până recent de Cristina Țopescu, care a anunțat în urmă cu două săptămâni că părăsește Antena 3 (detalii, AICI). 

Publicitate

 

„Ca jurnalist, am pornit mereu de la premisa că orice scandal ascunde un interes pe care o mână de oameni ar face orice să-l păstreze așa, adică ascuns, și că întotdeauna puternicii zilei încearcă să ne picteze realitatea în culori mai frumoase. Vreau să știu cine încearcă să ne manipuleze și voi împărtăși asta și publicului, să-i descoperim pe acoperiți, să arăt abuzurile și hibele sistemului”, spune Andreea Sava, menționând că va continua și colaborarea cu emisiunea 100 de minute. 

Andreea Sava face parte din echipa Intact din 2009, a fost pe rand redactor și reporter, initial la Observatorul de Weekend, iar apoi redactor al emisiunii “Q&A” realizata de Alessandra Stoicescu. Din octombrie 2011, când s-a lansat “100 de minute”, a preluat si rolulurile de redactor in cadrul acestei emisiuni, in prezent fiind producător de conținut la “100 de minute, cu Alessandra Stoicescu”. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu