Skip to main content

Emisiune nouă în grila Antenei 3, după plecarea Cristinei Ţopescu: „Descoperiţi”

 
Emisiune nouă în grila Antenei 3, după plecarea Cristinei Ţopescu: „Descoperiţi”

Andreea Sava, redactor în emisiunea 100 de minute alături de Alessandra Stoicescu, va avea din 27 mai o nouă emisiune, sâmbăta, la Antena 3. Emisiunea Descoperiţi este programtă sâmbăta, de la ora 23.00. Jurnalista intră cu noua emisiune pe tronsonul ocupat până recent de Cristina Ţopescu, care a anunţat în urmă cu două săptămâni că părăseşte Antena 3 (detalii, AICI).

Publicitate

„Ca jurnalist, am pornit mereu de la premisa că orice scandal ascunde un interes pe care o mână de oameni ar face orice să-l păstreze aşa, adică ascuns, şi că întotdeauna puternicii zilei încearcă să ne picteze realitatea în culori mai frumoase. Vreau să ştiu cine încearcă să ne manipuleze şi voi împărtăşi asta şi publicului, să-i descoperim pe acoperiţi, să arăt abuzurile şi hibele sistemului”, spune Andreea Sava, menţionând că va continua şi colaborarea cu emisiunea 100 de minute.

Andreea Sava face parte din echipa Intact din 2009, a fost pe rand redactor şi reporter, initial la Observatorul de Weekend, iar apoi redactor al emisiunii “Q&A” realizata de Alessandra Stoicescu. Din octombrie 2011, când s-a lansat “100 de minute”, a preluat si rolulurile de redactor in cadrul acestei emisiuni, in prezent fiind producător de conţinut la “100 de minute, cu Alessandra Stoicescu”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Agentul dublu (termic si de circulatie) Agentul dublu (termic si de circulatie)
    Ar fi super ca in emisiunea Descoperiti in fiecare editie sa vina cate un jurnalist si sa se deconspire.
  • Iuli Iuli
    Erau mai interesante audientele de luni-marti-miercuri.

Trimite un comentariu

sus