Skip to main content

Fake news cu Carla's Dreams de la Business Magazin: Cum arată?

 
Fake news cu Carla's Dreams de la Business Magazin: Cum arată?

Și-a arătat solistul Carla's Dreams fața și a fost descoperit de o publicație economică? Așa pare la prima vedere, după un titlu de pe Facebook.

Business Magazin a promovat pe Facebook un titlu menit să atragă atenția: „Carla's Dreams şi-a respectat promisiunea de a-şi arăta faţa. Cum arată solistul în realitate”.

Publicitate

Așa a fost? Cum stau lucrurile în realitate?

Un click pe titlu trimite către o știre de nici trei rânduri, o preluare de pe un alt site din grup.

Știrea cu "dezvăluirea" pe site-ul Business Magazin. 

„Adevărata faţă a solistului Carla’s Dreams este o enigmă. Paparazzi s-au tot străduit să-l surprindă fără mască, dar în zadar, scrie One.ro. În schimb, solistul promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar într-unul dintre videoclipurile sale, dar că nimeni nu va şti acest lucru.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un lucru e sigur : cand folosesti atat de mult machiaj, sigur ai multe riduri, si acele ''vopseluri'' pot fi chiar cancerigene. Cred ca dupa succesul pe care il au, este timpul pentru o demascare pe bani, intr-o emisiune. Apoi gata...cantati...eliberati.
  • cine e caral dream si de ce e important cum arata? si de ce nu stie lumea cum arata? astea sunt interesele romanilor cu venituri mici si medii?

Trimite un comentariu