Skip to main content

Se încheie cel mai slab sezon MasterChef România. Diseară este finala

 
Se încheie cel mai slab sezon MasterChef România. Diseară este finala

MasterChef, cookingshow-ul de pe Pro TV ajuns la sezonul șase, are finala în această seară. Show-ul care a trecut prin a treia schimbare de juriu va fi difuzat în această seară de la 22.45. 

Cei patru finaliști rămași în competiție, Flavius, Alexandra, Ana și Robert vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. 

Publicitate

Ei vor avea de pregătit un meniu complet: antreu, fel principal și desert. După fiecare probă, vor primi note de la jurați, iar în funcție de punctajul obținut, unul dintre ei va fi eliminat din finală.

Sezonul cu numărul șase al MasterChef a fost și cel mai slab, la capitolul audiență. Cooking Show-ul a revenit la Pro TV după o pauză de mai bine de un an, cu un nou juriu și reguli noi. 

Astfel, în locul juriului cu numărul doi format din Adrian Hădean, Patrizia Paglieri și Foa, au intrat Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec și Răzvan Exarhu. Emisiunea a fost mutată în extra prime-time, după doar patru ediții din fața Chefi la Cuțite, de pe Antena 1, ca urmare a cifrelor mult sub media postului (detalii AICI și AICI). 

 Cei patru finaliști MasterChef, sezonul șase (de la stânga la dreapta): Flavius, Alexandra, Ana și Robert: 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu