Skip to main content

FOTO. Astăzi se „joacă” finala Uite cine dansează. Uite cine concurează

 
FOTO. Astăzi se „joacă” finala Uite cine dansează. Uite cine concurează
Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza

Trei cupluri s-au calificat în finala show-ului Uite cine dansează de la Pro TV: Liviu Teodorescu și Marica Derdene Marius Manole și Olesea Miculea Alex Velea si Ecaterina Dosan. 

Publicitate

Finala Uite cine dansează va fi în seara aceasta de la 20.30, la Pro TV. Marele câștigător, care va fi decis exclusiv prin votul publicului, va primi 100.000 de euro, sumă ce va merge la fundația Hope and Homes for Children. 

Echipele finaliste au avut de pregătit două dansuri: musical și fusion. 

„În marea finală, dansurile vor fi extrem de solicitante și vor avea o durată mai mare decât de obicei”, anunță reprezentanții Pro TV.

La capitolul musical, băieții vor deveni Cocoșatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams. Pentru cea de-a doua probă din marea finală, echipele vor aduce pe ring stilul fusion și vor combina dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

După fiecare coregrafie prezentată luni, jurații vor comenta reprezentațiile concurenților, însă nu le vor nota. Publicul va fi singurul judecător în finală și va decide prin vot cine merită să câștige. 

GALERIE FOTO. Cele mai bune momente ale sezonului Uite cine dansează

  • Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un program puternic la nivel global, produs in Romania acceptabil, care din pacate a avut progresiv audiente din ce in ce mai slabe, de aici si faptul ca finala va avea doar o ora si jumatate. Daca va mai exista un nou sezon, trebuie alesi concurenti mai potriviti, si o alta prezentatoare, pt ca Mihaela Radulescu nu se potriveste acestui format. Dar sansele sa se mai produca un nou sezon sunt minime..
  • mareane , tu vorbesti , care o faceai in toate felurile pe andreea marin , de ce te uiti la ea, nu nuam spus nimic rau despre ea , dar nici nu ma uit , acum e buna , ca a venit la pro tv , cand o sa plece la antena o sa o critici iar
  • Era sa uit milut prefer Uite cine danseaza , prefer o cultura a dansului decat ,magarii cu ispite , facute pentru ,,,,,,
  • Așa fac obsedații. Nu îi interesează, dar comentează.

    Sincer, sunt mai curios de insula iubirii. Uite cine dansează a avut zero tensiune.

Trimite un comentariu