Skip to main content

FOTO. Astăzi se „joacă” finala Uite cine dansează. Uite cine concurează

 
Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza
Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza

Trei cupluri s-au calificat în finala show-ului Uite cine dansează de la Pro TV: Liviu Teodorescu şi Marica Derdene Marius Manole şi Olesea Miculea Alex Velea si Ecaterina Dosan.

Publicitate

Finala Uite cine dansează va fi în seara aceasta de la 20.30, la Pro TV. Marele câştigător, care va fi decis exclusiv prin votul publicului, va primi 100.000 de euro, sumă ce va merge la fundaţia Hope and Homes for Children.

Echipele finaliste au avut de pregătit două dansuri: musical şi fusion.

„În marea finală, dansurile vor fi extrem de solicitante şi vor avea o durată mai mare decât de obicei”, anunţă reprezentanţii Pro TV.

La capitolul musical, băieţii vor deveni Cocoşatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams. Pentru cea de-a doua probă din marea finală, echipele vor aduce pe ring stilul fusion şi vor combina dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

După fiecare coregrafie prezentată luni, juraţii vor comenta reprezentaţiile concurenţilor, însă nu le vor nota. Publicul va fi singurul judecător în finală şi va decide prin vot cine merită să câştige.

GALERIE FOTO. Cele mai bune momente ale sezonului Uite cine dansează

  • Cele trei cupluri finaliste la Uite cine danseaza

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • milog milog
    ignore mile...***
  • Allex Allex
    Un program puternic la nivel global, produs in Romania acceptabil, care din pacate a avut progresiv audiente din ce in ce mai slabe, de aici si faptul ca finala va avea doar o ora si jumatate. Daca va mai exista un nou sezon, trebuie alesi concurenti mai potriviti, si o alta prezentatoare, pt ca Mihaela Radulescu nu se potriveste acestui format. Dar sansele sa se mai produca un nou sezon sunt minime..
  • mile mile
    mareane , tu vorbesti , care o faceai in toate felurile pe andreea marin , de ce te uiti la ea, nu nuam spus nimic rau despre ea , dar nici nu ma uit , acum e buna , ca a venit la pro tv , cand o sa plece la antena o sa o critici iar
  • marian marian
    Era sa uit milut prefer Uite cine danseaza , prefer o cultura a dansului decat ,magarii cu ispite , facute pentru ,,,,,,
  • F F
    Așa fac obsedații. Nu îi interesează, dar comentează.

    Sincer, sunt mai curios de insula iubirii. Uite cine dansează a avut zero tensiune.
  • marian marian
    Mile este ispita de la emisiunea de la antenuta el nu stie sa danseze asa ca va rog sa nu il suparati
  • Valentin Valentin
    Mile, dacă pe tine nu te interesează, asta nu înseamnă că nu interesează pe nimeni. ;)
  • mile mile
    nu prea intereseaza pe nimeni , sunt alte emisiuni mai interesante

Trimite un comentariu

sus