Skip to main content

FOTO. Masterchef 2017 şi-a desemnat câştigătorul

 
FOTO. Masterchef 2017 şi-a desemnat câştigătorul

Luni seara s-a decis finalistul MasterChef, competiţie în care au concurat Flavius, Alexandra, Ana si Robert. Câştigătorul sezonului şase MasterChef, de la Pro TV, a fost Robert Petrescu.

Publicitate

Cei patru concurenţi care au fost în finala de luni seara au avut de pregatit un meniu complet: antreu, fel principal şi desert, iar după primele două runde, doi dintre ei au fost eliminaţi. Prima care a parasit emisiunea a fost Alexandra, iar după prezentarea felului principal, Flavius a fost eliminat.

Bătălia pentru premiul de 50.000 de euro s-a dat între Ana şi Robert, la ultima probă, cea de desert.

(P) VIDEO. Sore şi Ioana Stratulat, în primul serial video despre make-up din România. Powered by Maybelline. Unde şi când se vede fiecare episod

Ana a creat un desert uşor şi inedit ce s-a numit Iaurtul care întâlneşte marea. Robert a reuşit să creeze un desert complex, care a îmbinat dulce, sărat şi iute, compus dintr-o sferă de ciocolată cu mouse de caramel şi jeleu asiatic.

După ce întreaga seară scorul între preparatele lor a fost foarte strâns, existând o diferenţă de numai 1 punct, juraţii au deliberat şi au decis că desertul de 50.000 de euro a fost al lui Robert, câştigând astfel MasterChef la o diferenţă de doar două puncte.

Robert Petrescu, câştigătorul MasterChef:

„Odată cu câştigarea trofeului MasterChef am câştigat o nouă viaţă, o libertate şi o dorinţă de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit şi s-a simţit asta.

Aproape că am avut o relaţie de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulţumesc Marei, fetiţa mea, că a înţeles ce e dorul, îi mulţumesc familiei mele care mă susţine în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic şi nu în ultimul rând juraţilor pentru că au reuşit să mă crească frumos!"

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    acum nu va grabiti sa dat audienta mastechef , doar vineri le dati , iuli , ce spuneai ca insula va fi pe 3 4 la comercial , iata ca sunt lideri , mult peste kanal d , chiar daca probabil cu putini telespectatori la urban si national, tot este foarte sus , chiar mai bine decat supravietuitorul , babele nu conteaza
  • ian ian
    Bravo, castigatorului, o merita! In schimb Exarhu nu avea ce sa caute in juriu, era penibil cu aerele de intelectual ratacit in bucatatarie. De exemplu, l-a eliminat cu rautate pe concurentul din Cluj, cu nota 7, cea mai mica din finala.
  • dodo dodo
    Insula iubirii 7.8 rtg / 23.1 share
    Pro Tv 7.5 rtg / 22.1 share
  • Iuli Iuli
    Ce audiente a facut finala MasterChef? Dar Insula?
  • geo geo
    Cel mai bun a câștigat, probabil.
    Am urmărit puțin emisiunea, aseară.
    Mi s-a părut destul de decentă.
    Și aș fi programat-o de la ora 20.30. Chiar dacă lua bătaie de la ”Insula iubirii” 3.

Trimite un comentariu

sus