Skip to main content

FOTO. Masterchef 2017 și-a desemnat câștigătorul

 
FOTO. Masterchef 2017 și-a desemnat câștigătorul

Luni seara s-a decis finalistul MasterChef, competiție în care au concurat Flavius, Alexandra, Ana si Robert. Câștigătorul sezonului șase MasterChef, de la Pro TV, a fost Robert Petrescu. 

Cei patru concurenți care au fost în finala de luni seara au avut de pregatit un meniu complet: antreu, fel principal și desert, iar după primele două runde, doi dintre ei au fost eliminați. Prima care a parasit emisiunea a fost Alexandra, iar după prezentarea felului principal, Flavius a fost eliminat.

Publicitate

Bătălia pentru premiul de 50.000 de euro s-a dat între Ana și Robert, la ultima probă, cea de desert.

(P) VIDEO. Sore și Ioana Stratulat, în primul serial video despre make-up din România. Powered by Maybelline. Unde și când se vede fiecare episod

Ana a creat un desert ușor și inedit ce s-a numit Iaurtul care întâlnește marea. Robert a reușit să creeze un desert complex, care a îmbinat dulce, sărat și iute, compus dintr-o sferă de ciocolată cu mouse de caramel și jeleu asiatic.

După ce întreaga seară scorul între preparatele lor a fost foarte strâns, existând o diferență de numai 1 punct, jurații au deliberat și au decis că desertul de 50.000 de euro a fost al lui Robert, câștigând astfel MasterChef la o diferență de doar două puncte.

Robert Petrescu, câştigătorul MasterChef:

„Odată cu câștigarea trofeului MasterChef am câștigat o nouă viață, o libertate și o dorință de a construi la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit și s-a simțit asta.

Aproape că am avut o relație de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulțumesc Marei, fetița mea, că a înțeles ce e dorul, îi mulțumesc familiei mele care mă susține în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic și nu în ultimul rând juraților pentru că au reușit să mă crească frumos!"

GALERIE FOTO

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • acum nu va grabiti sa dat audienta mastechef , doar vineri le dati , iuli , ce spuneai ca insula va fi pe 3 4 la comercial , iata ca sunt lideri , mult peste kanal d , chiar daca probabil cu putini telespectatori la urban si national, tot este foarte sus , chiar mai bine decat supravietuitorul , babele nu conteaza
  • Bravo, castigatorului, o merita! In schimb Exarhu nu avea ce sa caute in juriu, era penibil cu aerele de intelectual ratacit in bucatatarie. De exemplu, l-a eliminat cu rautate pe concurentul din Cluj, cu nota 7, cea mai mica din finala.
  • Cel mai bun a câștigat, probabil.
    Am urmărit puțin emisiunea, aseară.
    Mi s-a părut destul de decentă.
    Și aș fi programat-o de la ora 20.30. Chiar dacă lua bătaie de la ”Insula iubirii” 3.

Trimite un comentariu