Skip to main content

Gospodar fără pereche, produsă la Pro TV de cei care au făcut Fermier, caut nevastă. Prima colaborare cu Pro TV

 
Gospodar fără pereche, produsă la Pro TV de cei care au făcut Fermier, caut nevastă. Prima colaborare cu Pro TV

Emisiunea Gospodar fără pereche va fi realizată la Pro TV de aceeași companie care s-a ocupat de Fermier, caut nevastă (numele sub care formatul internațional a rulat la Prima TV trei sezoane).

Compania de producție cu care va lucra Pro TV pentru format este Paprika Latino și este la prima colaborare cu postul de televiziune. Până acum a produs emisiuni difuzate la Prima TV, Antena 1 și Kanal D. La nivel internațional, compania din care face parte Paprika are în palmares formate ca The Voice, X Factor, Survivor și Big Brother.

Publicitate

Ce produce și ce a produs până acum Paprika?

Casa de producție Paprika a intrat în România în 2004, cu formatul Schimb de mame, pe care îl produce pentru Prima TV. De-a lungul timpului, a semnat formate pentru Prima TV, Antena 1 și Kanal D.

Titluri produse:

 • Schimb de mame (Prima TV)
 • SuperCireașa de pe tort (Prima TV)
 • Cireașa de pe tort (Prima TV)
 • Mama mea gătește mai bine (Prima TV)
 • SOS Salvați-mi casa
 • Supernanny
 • Curat murdar
 • Rătățiți în Panama (Kanal D)

Paprika este un grup internațional cu operațiuni în zece țări.

A produs, printre altele The Voice (Ungaria), Survivor (Cehia), X Factor (Bulgaria), Big Brother (Slovenia), Your Face Sounds Familiar (numele internațional al emisiunii Te cunosc de undeva, produs în Ungaria), Farmer wants a wife (Slovenia și Bulgaria) și The Farm (Slovenia). Este deținută de grupul scandinav MTG.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • ProTV o sa aiba suficientri telespectatori cat sa acopere investitia si pe deaspra sa faca si profit consistent. Este noua strategie a lituanianului care, pe termen lung, nu stiu cat de buna va fi. Televiziunile ne servesc absolut orice produs din care sa scoata cat mai multi bani. Bineinteles ca le intereseaza si rating-ul, insa strategia ProTV e sa atraga cat mai multi bani si nimeni deocamdata nu-i intrece la capitolul asta. Degeaba ne agitam pe aici. Pe ei nu-i doare nicaieri.
 • Știu mile. Tu critici doar ce este la protv. În rest, rămâne de văzut. Singura emisiune de la Pro care a arătat ieftin e Vine cheful, dar nu a rezistat.
 • f, eu nu am criticat emisiunile de la prima tv , dar nu mauit decat la carcotasi , normal ca ieftin , ca doar prima tv nu are venituri mari pt a plati paprika , nu am urmarit nimic facut de ei la antena , stai linistit , tot tu comentai ca nu sunt bune emisiunile matrimoniale burlacul sau miresele , cat tupeu la unii
 • Esti si ramai plecat cu sorcova ,daca este realizat bine merita sa te uiti si ne mandrim ca suntem tarani , decat niste oameni cu o minte slaba care prefera o emisiune ,unde se injura ca la usa cortului cu trei oameni care se cred chefi , in primul rand bine ca au plecat de la pro , ei sunt buni doar pentru antenuta ta
 • @ mile : nu citești ca au produs și pentru antena. O sa te uiți acum la protv obsedatule?

  In alta ordine de idei, în ultimii ani Protv și a tot extins lista de colaboratori. Sper ca nu fac asta doar pentru ca e mai ieftin.
 • atat de mult au decazut , protevistii ce criticau emisiunile de la prima tv , iar acum o sa se uite exact la ele , cum se intoarce roata , ma bucur ca pro tv are asemenea emisiuni , marean, geo , expertul , f , v-ati inscris la preselectii , va potriviti perfect

Trimite un comentariu