Skip to main content

Netflix face angajări în Europa. Se caută și vorbitori de română

 
Netflix face angajări în Europa. Se caută și vorbitori de română
Photo credit: Stijnstijl Fotografie

Compania Netflix, unul dintre cei mai mari jucători mondiali pe zona de video streaming și producție de film, a anunțat crearea a 400 de noi locuri de muncă, pe zona de relații cu clienții, pentru Europa (inclusiv pentru vorbitori de limba română).

Concret, pe partea de resurse umane, Netflix va avea nevoie până la finele anului 2018 de 400 de oameni care vor lucra pe partea de relații cu clienții la sediul din Amsterdam, în care compania s-a mutat recent. Noul hub va deservi clienții din 11 țări europene: Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Suedia și Marea Britanie. 

Publicitate

Inițial vor fi angajate 170 de persoane, urmând ca numărul angajaților să crească până la 345 până la finele lui 2017, și să ajungă la 400 până în 2018. Detalii despre angajări AICI și AICI

Totodată, a anunțat și că a început să lucreze la două noi producții europene. După ce luna trecută a lansat un serial original spaniol Las Chicas del Cable (Cable Girls), compania a anunțat că urmează să anunțe planurile pentru cel puțin șase noi producții originale europene până la finalul acestui an. 

Două dintre ele sunt: 

Dogs of Berlins, care va fi produs și filmat în Germania, înainte de 2018. Al doilea, un serial franțuzesc din opt episoade, Osmosis, care va intra în producție de la începutul lui 2018. 

Netflix s-a angajat că va investi 1,75 miliarde de dolari în producții europene, de la lansarea sa în Europa, în 2012, incluzând mai mult de 90 de producții originale aflate în diferite stadii de dezvoltare. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu