Skip to main content

FOTO. Olivia Steer a primit titlul de „Gâsca Fecundităţii Neamului” de la ActiveWatch: „Olivia, asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali, vrea să ne salveze de gay”

 
FOTO. Olivia Steer a primit titlul de „Gâsca Fecundităţii Neamului” de la ActiveWatch: „Olivia, asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali, vrea să ne salveze de gay”

Olivia Steer, "premiată" cu titlul "Gâsca Fecundităţii Neamului" la Gala Hate Awards, organizată de asociaţia ActiveWatch, pentru declaraţiile instigatoare la ură la adresa comunităţii LGBT. Aceasta nu a fost prezentă la eveniment.

Publicitate

Fosta vedetă TV a spus în luna mai, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că România se luptă cu "ofensiva organizaţiilor LGBT" şi că acţiunile Coaliţiei pentru Familie fac "- cine ştie - gestul ultim al majorităţii fertile înainte să fie înghiţită cu totul de pretenţiile unei minorităţi sterile”.

"Distincţia" a fost acordată în cadrul unui eveniment organizat de ActiveWatch la Teatrul Odeon, cu ocazia lansării Raportului anual cu privire la situaţia discursului instigator la ură din România, în perioada 2015 - 2016. Detalii, pe Paginademedia.ro.

ActiveWatch a mai acordat două premii de "aşa NU", pentru Coaliţia pentru Familie şi pentru un fost colonel SRI, autorul unei cărţi care neagă Holocaustul, dar şi patru premii de "aşa DA", pentru campanii de susţinere a diversităţii. Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, a luat premiu pentru "aşa DA".

Cum a motivat ActiveWatch nominalizarea Oliviei Steer?

"Un nou gigantic pericol agită echilibrul emoţional al doamnei Olivia Steer: homosexualitatea. Olivia, asemeni gâştelor care au salvat Roma de gali, vrea să ne salveze de gay.

Noul său front de luptă este o prelungire perfect logică a campaniei antivaccinare pentru că e limpede că dacă nu va fi stăvilită – cităm - <<ofensiva organizaţiilor LGBT>>, poporul este ameninţat de – cităm – <<extincţia totală>>, o situaţie care o va lăsa pe Olivia fără obiectul de activitate, domnia-sa nemaiavând pe cine să apere de vaccinare"

Se acordă doamnei Olivia Steer, pentru campania vaccinare antitoleranţă faţă de comunităţile LGBT titlul de "Gâsca Fecundităţii Neamului".

Olivia Steer a fost premiată şi cu o eprubetă pe care scria "vaccin", simbolizând poziţia acesteia faţă de vaccinuri.

  • Al doilea premiu de "aşa NU" pentru discurs instigator la ură împotriva minorităţii LGBT a primit si Coaliţia pentru familie. Organizaţia a primit distincţia „Vă declar hoţ şi hoţie” pentru "habotnica iniţiativă" de modificare a definiţiei familiei, din Constituţie.

De ce a fost nominalizată Coaliţia pentru Familie?

"Pentru că statul laic este mai timid în asigurarea coeziunii şi echităţii sociale, în anul 2016, Coaliţia pentru Familie a preluat iniţiativa.

Conglomeratul de organizaţii, care jură pe Biblie că nu sunt afiliate politic sau dogmatic, a reuşit să strângă peste 3 milioane de semnături pentru a revizui definiţia familiei din Constituţie.

Habotnica iniţiativă s-a bucurat de larga participare a partidelor şi instituţiilor laice din ţara noastră, care au demonstrat în aproape 3 decenii de democraţie că ştiu cum să fugă de problemele acute ale naţiunii", potrivit ActiveWatch.

Pe lângă diplomă, Coaliţia pentru Familie a fost premiată şi cu o geantă pe care era o imagine cu o familie formată dintr-un bărbat şi o femeie şi doi copii.

  • Ultima distincţie de "aşa NU" a fost oferită librăriei "Mihai Eminescu", pentru faptul că a permis lansarea unei cărţi care nega Holocaustul, scrisă de un fost colonel SRI. Editura a primit premiul “Cuib de lecturi legionare”.

Despre ce volum este vorba? ActiveWatch, în aceeaşi cheie ironică:

"Pe data de 8 aprilie 2016, la orele prânzului, în mijlocul mulţimii din librăria “Mihai Eminescu” din Bucureşti, un fost colonel SRI şi-a detonat o cumplită crampă intestinală.

Produsul, extrem de toxic, face parte din familia otrăvurilor negaţioniste şi a fost botezat de autorul său, colonelul Vasile Zărnescu, cu un nume care spune totul: “Holocaustul - Gogoriţa diabolică - Extorcarea de bani de holocaust”.

Materialul halucinogen a fost creat cu complicitatea celebrei edituri Daco-Române. Alertate, echipele de descarterare au eliberat librăria de obiectele contaminate iar procurorul general a fost sesizat cu privire la autorii atentatului."

Alături de diplomă, premiul a constat şi într-o "pungă cu apă călduţă pentru tratarea intestinelor", potrivit descrierii făcute de Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch.

ActiveWatch a acordat şi patru distincţii de "aşa DA", pentru campanii de susţinere a diversităţii.

Marsul diversitatii – Violeta Alexandru, ministru delegat pentru Consultare Publică şi Dialog Social în Guvernul Cioloş, premiată de Active Watch pentru ca a participat, alături de Remus Cernea, la Gaypride - Marşul diversităţii. Fostul ministru a primit Titlul "Remus Cernea".

ActiveWatch:

"Între cei care au ţopăit, fluierat, dansat, scandat şi au plimbat drapelul multicolor s-au găsit, în fiecare an, şi câţiva parlamentari europeni şi ambasadori ai unor ţări cu societăţi descuiate. De la noi, singurul parlamentar care a participat cu consecvenţă emblematică a fost Remus Cernea.

Anul trecut a fost, însă, unul special: locomotiva Gaypride a primit ajutor din partea unei vedete a muzicii pop – Andreea Bălan – şi, în premieră absolută, a primului demnitar în funcţie, doamna ministru Violeta Alexandru.

Pentru curajul şi consecvenţa cu care susţine valorile societăţii deschise, a drepturilor fundamentale ale omului, I se acordă doamnei ministru Violeta Alexandru Titlul Remus Cernea"

Muzeul Holocaustului/Piaţa Elie Wiesel – Primăria Capitalei. Gabriela Firea, premiată pentru că a pus la dispoziţie un loc pentru Muzeul Holocaustului şi a numit o Piaţă din Bucureşti cu numele "Elie Wiesel".

"Drepturile omului sunt sever ameninţate de ascensiunea populismului, a politicilor naţionaliste extremiste, a iliberalismului care se manifestă în lume, şi recent, în imediata proximitate a României, iar, la noi, monştrii urii mârâie mocnit din câteva cuiburi neo-legionare.

Pentru a preveni epidemia, ar fi de mare ajutor ca statul să îşi exprime sonor susţinerea valorilor solidarităţii umane. Din păcate, statul e foarte tăcut. De aceea ne-am bucurat să descoperim că, măcar la nivelul capitalei statului, cineva are curaj să înfrunte curentul populismului.

Pentru hotărârea cu care Consiliul general al Municipiului Bucureşti a făcut loc unui Muzeu al Holocaustului şi Istoriei Evreilor din România şi pentru botezarea unei pieţe cu numele lui Elie Wiesel", potrivit ActiveWatch.

Premiul "Reparaţie morală Capitală", oferit de asociaţie Gabrielei Firea, a fost ridicat de viceprimarul Bucureştiului, Tomniţa Florescu.

ActiveWatch a acordat premiul "Hollywood de Ferentari" pentru o trupă de teatru de copii din Ferentari.

Andreea, Nicoleta, Toto, Alin, Antonio (Belea), Răzvan şi Alex sunt elevi şi actori care, împreună cu Ionuţ Oprea, îndrumătorul lor artistic, sunt trupa de teatru PlayHood.

Au în repertoriu două spectacole – “Povestiri din curtea şcolii” şi “Home”. E teatru, dar nu ficţiune: adolescenţii îşi joacă “poveştile noastre, din curtea noastră, din sufletul nostru, de aici”. Primul lor spectacol a fost văzut în multe locuri din Bucureşti şi a fost invitat la festivalul Ideo-Ideis de la Alexandria.

Filmul documentar "Puteai fi tu", al fotografului şi regizorului Laurenţiu Garofeanu, realizat cu oameni ai străzii.

Potrivit ActiveWatch, "<<Puteai fi tu>> este un documentar extrem: universul material (scara de bloc, banca din parc, ghena, pachetul de cartoane din subsol) este integral eliminat. Autorul ne permite accesul exclusiv la ceea ce adăpostesc sufletele persoanelor fără adăpost.

Filmul lui Laurenţiu Garofeanu este o colecţie de interviuri cu persoane fără adăpost, filmate în studio, cu un fundal gri. Pare banal. Poveştile de viaţă sunt, însă, ameţitoare ca nişte tornade. Şi ameţeşti când înţelegi că “oamenii străzii” descind de pe trotuarul pe care păşeşti şi tu, iar trapa spre prăpastia homeless se poate deschide oricând şi sub picioarele tale."

Laurenţiu Garofeanu a primit premiul "Om, nu adjectiv", pentru că "ne-a ajutat să descoperim, după decenii de cinică ignoranţă, că planeta homeless este locuită de oameni", conchide ActiveWatch.

Galerie foto:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Ba adevărul e ca este o agresivitate crescută in ultimul timp ca sa se legalizeze căsătoriile ***. O sa se ajungă si la asta dar in România lucrurile trebuie făcute treptat nu cu gura mare si nu cu impuneri idioate.
  • Uszr Uszr
    Discriminare e sa fim obligati sa spunem si sa acceptam ca planeta e acelasi lucru cu racheta cand toata lumea stie ca una e una, cealalta e cealalta si care ce rol are de la natura. Iar termenul descuiati in contextul asta se refera la cei ce si-au descuiat usa mintii hotilor demnitatii, de dragul de a parea mai civilizati si europeni.
  • Gainaru Gainaru
    Bai puisor, tie nu ti-e rusine sa dai asemenea titluri (mama ta ce părere are)? Si nu inteleg, ar trebui sa radem? Eu înteleg ca voi sunteți niste simple unelte (chiar dacă voi nu pricepeti) in slujba *** gen Activewatch, dar chiar nu puteri sta linistiti ***?
  • Anti gay Anti gay
    ***
  • Ted Ted
    Se pare ca in Romania totul se deformeaza. Ce lagatura are vaccinarea cu LGBT ?!? Cei care "propovaduiesc" impotriva urii sunt chiar ei plini de ura si venin !!!
    O organizatie non-guvernamentala care declara ca militeaza pentru libertatea de exprimare ajunge sa mascareasca cum ii vine pe cineva pentru ca a avut tupeul sa se se exprime public intr-un sens pasnic e orice, numai normal nu. E departe de logica si bun simt a spune ca reprezinta instigare la ura indemnul ca, drept raspuns la comunicarile media a organizatiilor LGBT, organizatiile care sustin familia traditionala trebuie sa nu ramana pasive si sa comunice si ele spre promovarea valorilor traditionale.
    Pacat ca oameni pe care ii consideram educati si valorosi, precum Mircea Toma si Catalin Stefanescu, sunt implicati in Active Watch si gireaza astfel de derapaje jenante.
  • geo geo
    ActiveWatch este o organizaţie de drepturile omului care militează pentru comunicarea liberă în interes public...de când și până când a devenit o apărătoare a drepturilor minoritatilor sexuale ? Dacă ActiveWatch militează pentru ”comunicarea liberă în interes public”, de ce demersul Coaliția pentru Familie nu este unul potrivit în schimb campaniile de susţinere a diversităţii sunt potrivite ? Cine este ActiveWatch și ce argumente are ca să decidă că un un lucru este bun și altul este rău ?
  • Alex Alex
    Daca celor de la ActiveWatch le sunt dragi poponarii atungi sa *** ***!
  • alex2 alex2
    Deci astia au organizat o "chestie" unde sa injure pe oricine au chef dar s-o premieze pe Firea.
    Firea care facea spume ca un catindat la presedintie nu are copii deci este inferior unuia care are, precum marele familist Ponta al PSD. Superb...

Trimite un comentariu

sus