Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: De când e Mihai Tudose la Economie, firma la care e soţia secretară a câştigat 10 milioane de euro de la stat

 
PRESA DE AZI. România liberă: De când e Mihai Tudose la Economie, firma la care e soţia secretară a câştigat 10 milioane de euro de la stat

Subiectele din presa de azi. De când este Mihai Tudose ministru al Economiei, firma unde soţia lui este secretară a câştigat 10 milioane de euro din contracte cu statul. În timpul documentării materialului, Corina Tudose, soţia ministrului, şi-a dat demisia de la firmă, scrie România liberă.

Publicitate

Coaliţia de guvernare condusă de perechea Dragnea - Tăriceanu pregătesc modificări în structura Guvernului, dar Grindeanu se opune, potrivit Adevărul.

  • România liberă: "Slujba soţiei ministrului Economiei ne-a costat 10 milioane de euro"

"Soţia ministrului Economiei, Mihai Tudose, îi poartă noroc firmei la care este angajată ca secretară. Astfel, când Tudose ajunge ministru, dirma la care e angajată nevasta câştigă milioane de euro de la stat. Până acum, în cele două mandate ale lui Tudose, firma a câştigat zece milioane de euro de la Compania Naţională de Investiţii. În timpul documentării acestui material, Corina Rudose şi-a dat demisia", scrie azi RL.

  • Adevărul: "Dragnea a pregătit remanierea de vară"

Potrivit Adevărul, "Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu s-au coalizat împotriva premierului Sorin Grindeanu. Liderii coaliţiei de guvernare pregătesc mişcări ample în Guvern, însă Grindeanu se opune din răsputeri, mizând pe situaţia juridică a lui Liviu Dragnea, dar şi pe sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Gazeta Sporturilor: "Ce zbor!"

"Cu două luni în urmă, Claudiu Niculescu ajunsese analist TV şi era ieşit din circuit ca antrenor de doi ani. Acum e un tehnician la modă, după ce a câştigat primul trofeu din istoria Voluntariului", scrie GSP.

Cotidianul: "Statul român, sub controlul clujenilor"

"Începutul: în perioada 30 decembrie 1961 - 19 aprilie 1967, colonelul Nicolae Pleşiţă a deţinut funcţiile de şef al Direcţiei Regionale de Securitate şi de membru supleant al Biroului Comitetului Regional de Partid Cluj, având în subordinea sa organele Securităţii din 5 judeţe. În acest timp, a urmat cursurile Facultăţii de Istorie a Universităţii 'Babeş-Bolyai' din Cluj (1964 - 1968)", potrivit Cotidianul.

Evenimentul zilei: "Marius Oprea: 'Arhiva SIPA avea un opis. Acesta trebuie comparat cu ce dosare mai sunt acum'. Judecătoarea Dana Gârbovan: 'În 2014, Monica Macovei a spus că SIPA a folosit magistraţi ca informatori'."

Libertatea: "O mamă cât două!"

"Cu un program infernal cu două emisiuni în direct şi una înregistrată, în weekend, Mirela Boureanu Vaida este mamă cu normă întreagă pentru doi copii mici şi multe nevoi, fără ajutorul vreunei bone. 'Nu mă plâng, eu mi-am dorit asta', mărturiseşte ea", scrie Libertatea.

Click: "Laura Lavric: 'Mă judec cu sora mea până mor'."

"Sunt rude de sânge, dar au devenit duşmance de moarte. Laura Lavric nu uită şi nu iartă după ce sora ei, Ecaterina Traian, a târât-o într-un scandal-monstru. De cinci ani solista se râzboieşte cu Ecaterina, căreia îi cere 100.000 de euro în instanţă pentru că a făcut-o prostituată", conchide tabloidul.

Rubrica Presa de aziPresa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus