Skip to main content

Program de dezvoltare profesională pentru studenți, de la Bakers Digital Communication

 
Program de dezvoltare profesională pentru studenți, de la Bakers Digital Communication
Sursa foto: Hepta

Agenția Bakers Digital Communication, parte a grupului V+O Communication, lansează un proiect de dezvoltare profesională, Academia Bakers, destinat tuturor studenților care vor să lucreze în PR, Social Media, Event Management.

Studenții vor putea participa la workshopuri pe teme de comunicare, publicitate și new business, organizate la sediul agenției, în perioada 17-18 mai 2017.

Publicitate

Programul proiectului va îngloba noțiuni practice și teoretice centrate pe dezvoltarea strategiilor integrate de comunicare, crisis management, strategii în social media, tehnici de gândire creativă, copywriting, event management şi multe alte componente din spectrul comunicării.

„Datorită faptului că Bakers Digital Communication face parte din grupul V+O, agenţia va pune la dispoziţia cursanţilor workshop-uri variate despre comunicare, advertising şi new business”, anunță reprezentanții agenției. 

Proiectul va continua, în a doua etapă, cu un program de mentorship pentru studenții care se vor remarca în perioada petrecută în agenție.

CUI SE ADRESEAZĂ. Academia Bakers se adresează studenților la specializări din domeniul comunicării de la SNSPA, Universitatea din București și Academia de Studii Economice, atât nivel de licență, cât și master. 

„În cadrul workshopurilor, seniorii agenției vor impărtăși din capitalul lor de cunoștințe si experiențe în PR, Social Media, Copywriting, New Business, Event Management, oferind detalii și exemple concrete din aria lor de competență”, explică reprezentanții agenției.

DESPRE CURSURI. Cursurile vor fi interactive şi practice: cursanţii vor rezolva diverse sarcini specifice modulului ales. 

Detalii despre cursuri, pe pagina oficială de Facebook a Bakers Digital Communication Romania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu