Skip to main content

Reversul medaliei. În reclamă, polițiștii au primit Pepsi. La mitingul real, au luat doze în cap. Reacție manifestanților

 
Reversul medaliei. În reclamă, polițiștii au primit Pepsi. La mitingul real, au luat doze în cap. Reacție manifestanților

La nicio lună de la o controversată campanie Pepsi, marca de băuturi carbogazoase ajunge din nou subiect de știre. Acum o lună, Pepsi se remarca printr-o campanie în care o manifestantă oferea, într-un gest pacificator, o cutie de suc forțelor de ordine. Acum, la un miting real, forțele de ordine au fost luate cu asalt: manifestanții au aruncat în ei cu ...doze de Pepsi.

Publicitate

Detalii, în continuare:

La începutul lunii aprilie, Pepsi își cerea scuze publice după ce o reclamă de-a sa a stârnit critici aprige în social media. Era vorba de un spot lung de două minute și jumătate în care Kendall Jenner, devenită faimoasă după ce a apărut în reality show-ul Keeping up with the Kardashians, oferă Pepsi forțelor de ordine în timpul unui protest.  

Reclama retrasă a celor de la Pepsi i-a inspirat ce-i drept pe protestatarii care au participat în Portland (SUA), de „May Day”. Dar nu într-un mod pozitiv.

Potrivit The Guardian, protestul din Portland, în care se protesta contra politicilor administrației Trump, a fost oprit după ce participanșii au aruncat în forțele de ordine cu cutii cu Pepsi. Un medic prezent la fața locului ar fi fost rănit de o cutie cu suc, potrivit poliției din Portland, citată de The Guardian. 

Potrivit unei imagini postat pe rețeaua de socializare Twitter, un protestatar a fost suprins oferind unui polițist o cutie de Pepsi.  

Spotul Pepsi retras în urmă cu o lună, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu